Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Behind the scenes: Deepika in L'Officiel

Annyi mindenről lehetne még írni, de a tavasz megvár. A tél pedig még itt van, a hideg, a szél meg minden összetevője, ami ezzel jár ilyenkor. Ezért is jön jól kiváltképp most egy kis pocket full of sunshine, egy kis house of ballons, egy kis Deepika Padukone, ahogy éppen az L'Officiel legújabb számához lencsevégre kapja és fotósorozatot készít el vele. Ígykészült. Mitöbb holnap Yeh Jawaani Hei Deewani trailer-premier még vele me Ranbirral. Hát, pfú, nem bírjuk ki addig.  

0 Tovább

Mennyi?

Deepika most tudta meg, hogy Varun a SOTY fizetésből rakta rendbe a fogsorát, aranyra cserélve. Muti. 

0 Tovább

Filmfare 13/01: Deepika Padukone

Ennél a címlapnál nem is kell több. Szemorgazmus. Venném meg lapoznám. 

0 Tovább

Deepika és Srk a Color Screenen

A kézmozdulatokból ítélve önjelölt Diana Pentyk foglaltak el a színpadot, miközben szólt a  Tumhi din chadhe, Tumhi din dhale. Tumhi hobandhu, sakha tumhi. Ezt nagyon látni kell majd videó formájában. Dee ruhája meg egyszerűen csodás, az a korona jó helyre került. 

0 Tovább

Chennai Express poszterek 4 in 1

Shahrukh ott folytatja, ahol anno Salman befejezte. Maszálát csinál. Hogy mit? Rohit Shettyvel, meg Deepikaval az oldalán. Úgy néz ki öregszik a színész, vagy lehet ideje korán észrevette, hogy Salmant csak így lehet utolérni. Aki jelen pillanatban is amúgy megállíthatatlan. Történelmet ír 123, 5-6 nap alatt matekozik össze 100 croret, sőt, a majdnem minden idők legtöbb bevételt hozó filmjét is megcsinálta, a másodikat. Szóval érthető a döntés Srktól, hogy jöjjön ez, azonos műfaj, fight. Az persze más kérdés, hogy ezzel tud e blockbusterig menni, elég lesz e Dee, az OSO emlékek, a műfajszerelem, mert mégse Chopra van a rendezői székben, akivel teszem hozzá: együtt se sikerült nagy sikert elérnie most legutoljára JTHJ-nal, hogy csak az ETT-rel vessem össze.

Szumma. Jelen pillanatban elég ambivalens. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez az év, vagy Srk valaha volt legvárósabb filmje.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek