Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc mindenem a biciklim

Deepika Padukonenak nem kell tanácsot adni arról, hogy hogyan kell egy díjátadó gála előtt időmilliomost játszani, miközben nem is otthon van, hanem az USA-ban.

Mert azon kívül, hogy a családdal shoppingolt, vagy Ranveerral bújkált valahol, még arra is volt ideje a tampai IIFA hétvégéjén, hogy kerékpárra pattanjon másodmagával: Karan Tackerrel (aki ki?), és kiélvezze, magáévá tegye az amerikai élet, szabadság és szabad levegő mesterhármas érzését.

Amire tesszük hozzá minden oka és joga megvan bw jelenleg is uralkodó királynőjének, aki aztán még egy újabb díjjal is gazdagabb lett az awards után és annak hála. Na de hagyjuk is szakmázást, inkább gyorsan benevezünk egy Tour de Deepikara. Irány a peloton.

0 Tovább

Hogy írják azt, hogy a hős? - DEEPIKA

Ha összeadom az idén látott Filmfare performanszokat, és megszorzom ötvennel, na még akkor se teszik ki, meg érnek annyit, mint ez a felfelefellépés Deepika Padukonetól, a 20. Life Ok Screenen Awardson.

Egészen bámulatos, lélegzetelállító, szemkápráztatás az egész, a tavalyi év legsikeresebb bw színésznőjétől. Akit valamelyik díjátadón, lehet pont ezen, meg is választottak 2013 bw hősének. Shahrukh ezen poénkodott is egy sort, hogy pont egy színésznő viszi el ezt az elismerést, de hát ez van kedves férfi színészek, teljesen jó megérdemelt helyre került a szobrocska.

Amit ez az előadás, élő dalbetét is pontosan bizonyít ezredmásodprecről-ezredmásodpercre. Az viszont, hogy a legjobb is lenne, arról nem vagyunk szentül meggyőződve ennek ellenére se. Egyszerűen van még mit tanulnia, de igaz, hogy szépségével, és tánctudasával, szorgalmával, a szakmával szembeni alázatával, ha így folytatja, könnyen egy új Madhuri vállhat belőle.

Szumma. Bár egy évből levonni következtetést nem szabad, viszont azért ez a show őt igazolja, hogy eljuthat akár oda, ahova a legnagyobbak, ahova ők tartoznak, és ahova ő is tartozhat még. Simán.

0 Tovább

Aztán meg mégis

Pedig Deepika Padukone azt mondta a Koffee with Karan egyik adásában, hogy bizony közötte és Ranveer Singh között nincs az égvilágon semmi. Nem járnak, gurulnak, vagy ilyesmi, hanem csak és csak is és kizárólag barátok. Erre fel jött a hír, meg a képi bizonyíték éppen az ellenkezőjéről, arról, hogy Dee 28- születésnapját (tényleg hábé, ha már itt tartunk) na vajon kivel ünnepelte meg. Hármat találhattok. És a legszebb az egészben, hogy New Yorkig meg sem álltak az ünnepléssel, ami szerint nagyon nem akarták, hogy együtt lássák őket. Akik ott voltak, azt látták, hogy miután felismerték őket (basszus már NY-ban is tudják mi az a bw), Dee azért nem örült annyira neki. Később viszont csak megeresztett egy photot, hiszen a rajongók mégis az elsők.

0 Tovább

Én már Deepikaban járok, és te?

A szépséges színésznő az igen csak impresszív, amúgy totális-brutális és még korántsem véget érő idei filmes szezonján túl (2 blockbuster, meg egy majdnem, meg ami lehet még) se áll le, hanem közbe új dolgokon töri a fejét. Olyanon például, hogy milyen lenne divattervezőnek lenni. De már nem csak gondolkozik rajta, egy elméleti pókhálózás az egész, hanem kész tény, hiszen már debütált is ilyen szerepkörben a Van Heusen segítségével. Hwhat?

- A New Face. A New Designer.

Deepika, ahogy elmondta, bár sok ötlete van, de ott neki megáll a tudomány. Azután nem tud továbblépni a kettőre erről az egyről. Ebben kell neki segítség, vagy majd javulnia később, hogy a végrehajtásban, a lebonyolításban már ügyesebb legyen. Nyilván idő kérdése. De nagyon is szeretné megosztani ezeket az ötleteit másokkal, ruhát tervezni, olyat, amilyet akár ő maga is hordana nagyon szívesen. Ami egy kicsit a saját személyiségét (az övét meg aki hordja) tükrözi vissza, mert ez fontos, hogy ne felejtsük el kik vagyunk.

Milánóban már el is kezdték kampányolni. Fotókat, promókat vettek fel hozzá. Aminek természetesen nagyon örül a Van Heusen is. Akik úgy kommentálták a monokróm árnyalatokkal (wtf) teli rózsaszínes, kobaltkékes (duplawtf) überelegáns Dee első ruhákat,mint amik tökéletes kombinációi a modernségnek, a stílusnak, és az anyagnak. Aha.

Azt meg tudják jól, hogy ezzel a projekttel csak nyerhetnek, hiszen Dee maga is egy divatdikátor, akit karizmájával, ragyogó kisugárzásával már eddig is követtek a nők mindenhova. Hát akkor ezek után meg, főfőfőfőként. Sok sikert neki innen is. Mi hordani aligha fogjuk (1 ok: a nem-nem, 2. ok: pénz), de azért terjesszük az igét, hogy már van ilyen, amire lehet büszkének lenni neki meg amiért rá.

0 Tovább

Ha egyszer egy Deepika beindul

Manapság nincs bwban még egy olyan színésznő, mint Deepika Padukone. Akinek tényleg szerencseéve van, mert egyszerűen minden összejön neki. Ha most lottózna, azt is biztos megnyerné. Mitöbb még a nemzetidohánybolttizenegyünk is jobban szerepelne a mérkőzéseken, ha ő dirigálna, vagy elég lenne csak a puszta jelenléte is. Mennyire jobban is néznénk ki már, így Knézynek se kéne túljátszania magát az első percektől kezdve, akinek az alakítása tegyük hozzá: egy bw moziban is simán elférne.

Na de visszatérve a gyönyörű színésznőnkre (aki közbe a YJHD-ban is túlteljesített magán), aki a hírek szerint most is olyat tett, amit eddig csak kevesen bwban. Hiszen ha hiszed, ha nem, de ott lesz a Fast & Furious hetedik részében, része lesz annak, tagja, és ezt maga Vin Diesel kotyogta el. Valahogy így:

The legendary Kurt Russell will be joining the cast along with other new recruits; action man Tony Jaa and Bollywood beauty Deepika Padukone. 

Hát és ez akkor nem akármi, meg a nem mindegy. Persze ez csak a hab a tortán. De azért valljuk be, hogy valaha is számítottunk arra, hogy majd ebbe a mai napig szép népszerűségnek örvendő franchiseban egy bw színészőt fogunk látni?! Nem hiszem. Szóval akkora gratulációt neki, amekkorát nem látott még se ő, se a világ. Fogadja őszinte tapscunaminkat, és ezek után már csak miatta is várjuk a következő részt. A kocsik meg elbújhatnak mögötte. Jujdeizgi.         

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek