Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új Tissot reklám, most Deepikaval

Csak jelezném, hogy 1:20-ig semmi nem történik, majd, majd megjelenik Dee. A lényeg. És fúha, milyen gyönyörű itt is. Ő a Barney Stinson, csak nőben. Mert mindig szép, bárhova megy és bárhol nézem. Ezek után kit érdekel a tissot. Nem az kell. - Persze abban az esetben, ha Dee is vele jár, hol és mivel fizethetek?

0 Tovább

Új Chennai Express kép

Szóval újraforgatják a Dilwale Dulhania Le Jaayenget, csak 2013-ban Chennai Express címen fut majd és Deepika fut Kajol helyett, hogy elérje a vonatot meg SRK-t.  

0 Tovább

FHM: Deepika

És akkor most a képhez képzeljétek oda, hogy Dee azt mondta I Don't Think I'm Sexy”. Aha. 

0 Tovább

GQ teaser Deepikaval

Valaki azt mondta erre, hogy semmi értelme nincs. És nincs is, de mégis nézzük, ahogy Deepika fagyinyalásra tanít, robotdanszol, meg bénázik a karikával. Mégis.  

0 Tovább

Deepika, a desi catwoman

Hello, girl. Az ilyenek miatt nem akarok soha de se nem vak lenni. Még úgy is, hogy nyilvánvaló a korábbi Vogue magazin lephotozást nem pipálja le a GQ ezzel. Arra azonban jó, hogy elképzeljük milyen lenne, ha. És jó lenne. Határozottan. Szóval te is arra gondolsz, amire én. Tegyük is meg tétjeinket, és követeljük együtt Dee TDK-ba való szerepeltetését. Anne Hathaway meg monnyon le.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek