Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Happy New Deepika

Megmondtam vagy megmondtam? Deepika Padukone fog szerepelni a Farah Khan rendezte Happy New Yearben, ahol Shah Rukh Khan partnernője lesz. Hivatalos meg minden most már.

Egy nappal azután derült ki, hogy levezettük a magunk kis brainstormingját arról, hogy kik is esélyesek erre a heroine szerepre, vagy kiket látnánk ott még szívesen. Akik lusták kattintani oda, most bemásoljuk, hogy mit írtunk akkor Deeről.   

'A másik legtöbbet hangoztatott név. Baromi sok indok szól mellette is. Dióhéjban ez annyi, hogy OSO, meg CE. Talán értitek is. Farah vele is dolgozott az OSO alatt, plusz ott Srk partnere volt, így nincs kizárva egy újrázás se. Plusz a most mozikban futó, minden bw filmtörténeti rekordot megdöntő Chennai Expressben is ott van Srk oldalán. És ha ez nem elég, akkor idén ez már a második blockbustere a YJHD mellett, meg még jön egy nagy várós harmadik filmmel is. Adós a Ram Leelaval, amit SLB rendez. Ha azt is behúzza, akkor ez az ő éve lehet. Ami aztán oda futhat ki, hogy végül mégis itt találja magát, újra, Srk és Farhan oldalán. Nagy esélyes, nosztalgiázni jó dolog, de nem hinném. Sőt, ha az igaz, hogy a Dostana kettőben vele számolnának, akkor nem kérdés, melyikben látnánk szívesebben inkább. Jóllehet oda Katot is leszerződtették elméletben. Érdekes lehet ez még, ki viszi az egyiket, ki a másikat, vagy ki mindkettőt?'  

És akkor most van örülés? 

Katrinanal fényévekkel jobb, de az álom kategóriánál ezerszer rosszabb választás lett. Imádjuk Deepikat amúgy, nagyon, de a Chennai Express után (amit volt szerencsénk megnézni közben, óje) nem biztos, hogy én annyira erőltettem volna megint ezt a felállást, ezt a jodit, hogy újra-vissza-vissza-újra. Adtam volna esélyt másnak, persze el kell fogadni, és hülyeség is lenne nem egyetérteni vele. Olyan aspektusból nézegetve, amit mi is megírtunk, hogy jelenleg Deepika az a színésző bwban, aki filmről-filmre egyre jobban teljesít, jó szerepeket, filmeket vállal el, és ami a legfontosabb az emberek szeretik, ami meg is látszik a filmek bevételein. Mondottam volt, kettőből eddig kettő blockbuster idén, ami azért nem gyenge. És az OSO dejavu majd nagy nézőcsalogató faktor lehet.

Igazából majdnem eltaláltuk, a második helyről húzta be. Ennél már csak az lehet agyeldobósabb, ha ő viszi -el- majd az említett Dostana 2 női főszerepét is. De az még csak jön...   

0 Tovább

Behind the scenes: Deepika & Elle

Talán nem kell bemutatni azokat/ezeket a videókat, amikben azt vehetjük szemügyre, ahogy éppen a 53782. magazin az egyik bw színésznőt kapja le a legújabb számához.

Ez általában annyiból szokott állni, hogy az adott címlaplányt faggatják mindenről, meg megkérdezik a fotóst, a legutolsó embert is a forgatásról. Mialatt mindenki körbepuncsolja az egész lapot, a társaságot, magát a modellt, az alanyt-alapanyagot, mert hogy milyen jó volt és milyen szép. Bár ellenkező esetben aligha kapott volna felkérést, gondoljunk csak bele azért.

Na de szóval így már ismerős lehet mindenkinek, amiben nincs is semmi rossz, vagy éppen kivetnivaló, csak úgy vélem ennek pont az a rákfenéje, hogy magáról a fotózásról kapunk a legkevesebb snittet. Addig-addig beszélnek, amíg lassan azt is elfelejtjük milyen magazinnál járunk amúgy, és ki az a lány.

Az Elle ezen újított be egy csöppet. Változtatott azon és abban, hogy senkit de senki nem kérdeztek meg semmiről a három perc alatt, hanem tényleg csak és kizárólag azt adják át, ahogy készült az egész. Megsüvegelendő, még több ilyet ilyenből.

Egyébként Deepika Padukone volt a fotóalany, az augusztusi Elle címlaplánya. Tehát jól is tették, hogy nem beszéltek mellé, és csak ő vele vagyunk elfoglalva végig. Lapoznám.    

0 Tovább

Lungi Dance

Ha Deepika nem vezette volna fel ennyire édesen itt (1:20), hogy ebből a fantasztikus riszpektrajini dalból videó is készült, akkor talán soha a büdös életbe nem vettem volna rá magam, hogy valaha is elé kerüljek, elém kerüljön, tehát megnézzem magamnak jól közelről, és még még közelebbről. Elmondtam, hogy mennyire nem adja magát ez a dal, nem is értem miért készülhetett el egyáltalán. Miért pont most? Miért pont a Chennai Expressbe? És akkor miért nincs YOYO Honey a videóban? Vagy feltűnik és én nem vesttem észre. Pedig figyeltem nagyon, megnéztem kétszer is, hogy majd magával ragad a lungidancelungidancelungidance gépszíj, de nem kapott el. Miközben a videóval semmi bajom nincs, vagy van, de pl Srk olyan jól néz ki benne, mintha leadott volna egykét évet. Deepika meg gyönyörű mint mindig, bár az arcán azt is látni, hogy ő se érti, mi a fenét keres itt. Remélem legalább sikeres lesz, hogy engem meghazudtoljon, bemutasson nekem. Örülnék neki ha így is lenne majd, de attól még ezt nem fogom szeretni, nem vagyunk egy súlycsoportban. Mert én a jó a bw dalokat szeretem. Ő meg...

0 Tovább

12345 Deepika

Lehetetlenség választani. Gyönyörű mindig minden körülmények között.  

0 Tovább

Nem Ram, hanem Leela

A gyönyörű Deepika Padukone látható itt Sanjay Leela Bhansali új filmjének forgatásán, ahol partnere Ranveer Singh lesz. November végére meg is érkezik nagy nehezen.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek