Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yami Gautamot vissza a mozikba

Mert hiába szerepelt az idén már legalább egy filmben (a vérszegény Total Siyapaa), az nekünk fél szemünkre sem elég. De legalább bw újdonsült üdvöskéje így is észre véteti magát, igaz a következő képkontent van vagy fél éves.

Még akkor a nyár elején feszített az indiai FHM-ben, címlaplány funkciót betöltvén. Ahol valahogy így nézett ki, lásd alant. Amúgy további képek is vannak ott, ahonnan ez jött, de csak okosan, szemorgazmus veszélye fennállhat. 

A lényeg, hogy be kell most érni ennyivel, meg aztán várni várni várni, hogy lesz majd még filmje, az Action Jackson, Ajay Devgn oldalán, Prabhu Deva rendezésében.     

  

0 Tovább

Richa! Chadda!

Az e havi Maxim különkiadás címlapján feszít a színésznő, akit hamarosan a Tamanchey moziban láthatunk. Lapoznánk.

0 Tovább

Hello Hottie

Már majdnem hiányzott, és kerestük volna hova tűnt bw legújabb üdvöskéje, de nem kellett, mert a szeptemberi Filmfare címlapról bizony ő kacsint vissza. Kvázi meg lettünk shraddalva. Shradda az új jeges vizes kihívás.

0 Tovább

Toabh Talents

Hogy ki Sonali Raut amúgy? Hát ő.

 2010  Kingfisher modell 

 2014  Maxim jelenlét Ranveer Singh oldalán 

 2014  Debütálás a bw filmparban, lásd The Xpose 

Na róla (és Prabh Uppalról) jelent meg még a júliusi Mandate kedvéért pár felettébb szemrevaló képsorozat. Amiket egy bizonyos Omkar Chitnis kapott le így ahogy. Mi nekünk pedig csak annyi dolgunk, hogy jól megnézzük magunknak. Szép is.

0 Tovább

Girl meets world

Néha egy Maxim címlapfotózás kell ahhoz, hogy meg tudjunk valami többet. Arról, akiről aztán készültek a képek.

Vaani Kapoort pl. az indiai Maxim most először kapta lencsevégre, hogy vele adják el az augusztusi számukat, aki hát számomra a Shuddh Desi Romance óta eléggé eltűnt. Nem is nagyon emlékszem konkrét forgatásra vagy filmprojektre, ami a nevével lenne összefüggésbe hozható.

De legalább azt megtudtuk, miközben utána kerestünk, mégis mi újság vele, hogy volt egy az év elején egy Aaha Kalyanam c. telugu-tamil mozija, ami a Band Baaja Baaraat dél-indiai remake lett, és ő játszotta az ottani Anushka Sharmat.

Háát ennyinél remélem azért majd többre viszi, és inkább bw felé megy tovább. Talán ez a képanyag meggyőzi őket, hogy érdemes. Bár az SDR se arról lett híres, hogy leszerepelt volna benne, simán tartotta Parineetit, akit inkább toltak. Én szeretném még látni, látok is benne valamit, többet. Nyilván ehhez nem vagyok elég indiai, majd ők eldöntik helyettem. Egyelőre viszont LAPOZNÁM.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.07.
2014.08.27.
2014.08.22.
2014.08.06.

Utolsó kommentek