Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vogue, elsőzések, Sridevi

A színésznő ha minden igaz most először (nem utoljáta talán) szerepel az indiai Vogue magazinban, annak is a most megjelent számában. Ő lett augusztus címlapnője. Aki tehát nemcsak és kizárólag a mozivásznakra tért vissza, hanem a magazinokba is lehet már viszontlátni, mindjárt a címlapokkal kezdve.

Úgy gondolom azért a tavalyi English Vinglish után sem állt meg az élet neki, már ami a filmes teendőket illeti. Jó is lenne valamikor újra látni, hasonló vagy akár más szerepkörben, de azt is simán el tudnám képzelni, ha tényleg tényleg tényleg ezzel vonulna vissza. Mert sokszor és sokat mondtam, de egy nagyon jó választás volt a részéről az, amikor igent mondott erre a filmre. Jó döntés. 

És az egyik leggecibb, leggyenyóbb húzás volt bw részéről az, amikor ezért az alakításáért semmi de semmilyen komolyabb díjat nem adott a kezébe. Sajnáltam már a végén. Mert kiválóan tért vissza, valamicskét csak megérdemelt volna. Nem is azért, mert jaj 20 év után, nesze fogd meg, örüljél, hanem a teljesítménye végett, láttán, amiben fikarcnyi hibát nem lehetett elkapni. Persze tudom, hogy mind Priyanka Chopra, mind Vidya Balan fantasztikus évet zárt tavaly, de ennyire azért nem vertek köröket a visszatérő, legendás, híres heroinra. Én tutitra megdobtam volna néhánnyal, ennek ellenére örülök, hogy úgy döntött ahogy. Megmutatja magát újra. Színes, üde színfoltja volt a 2012-es bw felhozatalnak. Na de vissza a jelenbe.

Itt meg a már említett fotósorozat egyik képeleme. Persze több is van ott, ahonnan még ez jött. Érdemes is fellapozni virtuálisan, jól sikerült darabokról lévén szó. Időtlen, elegáns, tanári és szép. Mi azért drukkolunk neki, hogy legközelebb legyen legközelebb. 

0 Tovább

Anushka meg a People

Már akartam mondani, hogy milyen unalmas mindig 1 vagy 2 percen keresztül azt nézni, hogy Anushka Sharmat fotózza le valamelyik magazin. Még szerencse, hogy a People nem így tett a legújabb számához készült how to make it során. És nem 1, nem 2, hanem mindjárt 7 percnyi anushkasharmas vizuál eyecanditartalmat tol az arcunkba, a szemeink elé, amivel sokkal jobb is lesz a lányzó fekvése. Sőt ha azt nézzük, 7 percből tényleg 5 maga a fotózásé, amikor is egy árva szót sem szólnak, csak kattkattkatt. Olyan ez mint a dalbetét, csak nevezzük el #beautybetét, ami nem énekel, dalol, plébekel, de tudna, ha nagyon akarna. Látottakban sincs hiba, sokszor szebb is azoknál, és hosszúságban sincs külünbséga a kettő között. Éljenek hát a beautybetétek! Én kérek egyet. 

0 Tovább

And it's hooooooot

És ki gondol itt az időjárásra?

Meg aztán a Raanjhanaaban is végre kijött, hogy nem olyan rossz színész. Persze nem is olyan jó, mint ahogy kinéz. De Sonam Kapoornak akkor se kell félnie nagyon, mondottam volt, ha a bwgyár már nem ad, hanem elvesz.

Hiszen modellként nincs párja, nem is hiába díjazta a minap a Vouge is ezért, a szépségéért. Mint az év beauty-ja. Így tessék nézni, bár ki az aki nem nézi még? Ezt, ahogy a Vogue fotósorozatot készít vele, augusztus hónap címlaplányával, akit eddig még így nem láthattunk. 

Nemsokára pedig talán-talán újra feltűnik filmben is, vagy inkább sorozatban. Mert a 24 indiai verziójában apjával szerepelne, amit előzetesen a Madras Cafe premer környékén promoznának fel tökelőször. 

Szemorgazmus szia.

0 Tovább

Focus. Meera. Focus

Azt most komolyan mondjátok, hogy Diana Pentynek még mindig nem ajánlottak fel valami zsíros filmszerződést a Cocktail után? Ne vicceljetek velem, amikor ilyen Sunny Leonfélék már második filmjeiket tapossák, zsákolják be a bw életben, akkor neki meg semmi. És most nem csak arról van szó, azért mondom, hogy szép, mert szép, hanem azért, mert modell létére, elsőre is több mint elfogadható teljesítményt színészkedett össze az említett darabban SAK és Deepika oldalán. Egy hangyafasznyival se ér kevesebbet azoknál, akik az utóbbi időben debütáltak. Hallatlan ez az egész, mindjárt írok is egy petíciót, meg csinálok rajongói oldalt: 1 millióan a következő Diana filmért jelmondattal.

Ez a kép a minap készült és le se tudom venni róla a szemeim. Mintha csak odaszögezték volna. Csak nézem és nézem és nézem... és áh, ilyen nincs, hogy valaki ilyen gyönyörű, az lehetetlen.    

0 Tovább

Nargis Fakhri a Maximban

A júliusiban keressétek, lapozzátok. Addig meg itt van hogyan is készült. Igazából azért is posztolhattam volna, mert 2011 után újra bw filmben fog szerepelni, de persze nem azért tettem elsősorban, inkább a látvány miatt, ami önmagáért beszél. Eyecandy.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.07.
2014.08.27.
2014.08.22.
2014.08.06.

Utolsó kommentek