Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

FHM: Neha Sharmaval a címlapon

A talán majd egyszer szebb napokat is megélő Neha Sharma az e havi férfimagazin (india FHM) szelfizős címlaplánya. Ha ezek után is lapoznánk, akkor van még ahonnan ez is jött. Mert az mégse utolsó, ha az ember lánya, ha színészkedni akar (és nem tud), még szép is mellé. Legalább.   

0 Tovább

Priyanka nem. Katrina nem.

 Hanem Deepika Padukone.  

Legalábbis az FHM olvasók így szavaztak akkor, amikor arról kérdezték őket, hogy szerintük ki a legszexibb in the world 2014-ben. És ki vagyok én, hogy ellent mondjaj, vagy bíráljam ezt, a döntésüket. Meg amúgy is tökéletesen egyetértek #teamdeepika #szívecskecunami

0 Tovább

Sexier Than Ever

Mindig túl sokat beszélek. Szóval most nem fogok. Nem is kell. Mert aki ezt olvassa a képet és a videót látva, az meg is érdemli. Hiszen na, ha nem tűnt volna fel:

  SHRADDHA KAPOOR A GQ JÚLIUSI CÍMLAPLÁNYA    

0 Tovább

Hotter than ever

Azt hiszem nyár van. És ez így jó. Ami meg még ennél is jobb, az a legújabb Maxim címlapja első ránézésre. Másodikra. Sokadikra. Hiszen az agyonhasznált Deepika, Priyanka, Sonakshi és sokat látott Shraddha helyett végre olyannal kell 'beérnünk', aki csak nem ért be még mindig bwba, de azért ehhez lesz még egy-két filmje. Soha Ali Khan, ahogy a nevében is benne van, soha nem adja fel, bár nem is tartozik a legleglegszínészők közé, de szépségével még rabul ejtheti a kétkedőket. Mert arra is szükség van ebben a nehéz szakmában. És hát lapoznánk is. Fürödnénk, vele, ha tudnánk. Meg a többi.

0 Tovább

Street wear, mascara, flats, saree, Deepika

Ha a képek megvoltak, akkor ne érjük be annyival és dőljünk hátra. Mert videó is érkezett az év egyik legepikusabb magazin coverének ígykészültjéhez. Ahol éppen azt látjuk, ahogy Deepika fótozásra kerül meg készül és aközben faggatják erről meg arról. #love

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.07.
2014.08.27.
2014.08.22.
2014.08.06.

Utolsó kommentek