Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esha Gupta a júliusi Verve címlaplánya

Színbűnözés. De legalább a sok másfajta példány mellett biztos felkapod rá a szemed. Lapoznám is.  

0 Tovább

Vogue/7

Egy példányt ide nekem is. Lapoznám.

A címlaplány pedig Anushka Sharma. Vele készítettek fotósorozatot, nem is akárhol, nem is akárhogyan. De no spoiler, jöjjön a videó, egy kis howtomakeittel, egy kis dumcsizással a színésznővel, akit lehet nemsokára már egy Salman Khan filmben fogunk látni, ha igazak a pletykák. Egyébként kacsacsőrhárom.

0 Tovább

Why is the sky blue?

Ez nem a ma képe. De örülünk annak, hogy legalább Indiában jó idő van. Jacqueline Fernadez pedig néz valamit, oda, arra, bele a napba, hogy az már a napszemüvegnek is sok. Mondjuk ez ismerős, a múlt hétről. Amúgy pedig nagyon gyönyörű. Az outfit is.  

0 Tovább

Hello! Sonal Chauhan. Hello!

Ez még májusból maradt vissza. Akkor a színésznővel a Hello! magazin készített fotósorozatot. Hogy milyet? Rögtön meg is mutatjuk. Ilyet. Mert a lenti videóban éppen az tekinthető meg ahogyan készültek a képek. Vigyázat, szempornó. Sonal meg amúgy azóta lett a szívünk csücskének a csücske, miután kiderült, hogy még énekelni is tud. Kész főnyeremény. 

0 Tovább

FHM: Richa Chadda

Helyzetjelentés. Az előbb még fáztam, most már nem. Az ok, indok: eyecandy. 

Richa Chaddaról bántóan kevés szó esett eddig, pedig tavaly a Filmfaren nyert, a kritikusok legjobb színésznő díját kapta, a Gangs of Wasseypurért. Meg csomó más helyen jelölték is ezért, az ottani alakításáért, ami ennyire de annyira jó volt. Kvázi nagy jövő áll előtte, kérdőjel-kérdőjel, az egészen biztos, hogy idén a Fukrey-ben láthatjuk viszont egy elég mókás szerepben, na meg az aktuális FHM hasábjain is. Hm, lapoznám.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.07.
2014.08.27.
2014.08.22.
2014.08.06.

Utolsó kommentek