Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#fuckyeah Anushka

Sharma itt azért örülhetett, mert már nyert, vagy tudta, hogy nyerni fog egy szobrot az IIFA legjobb női mellékszereplő kategóriában. Vagy mert minket olvasott és nekünk üzent ezzel. Nyilván ez utóbbi. Amúgy az IIFA nyertesek innen érhetőek el, ott mazsolázhattok kedvetekre, mi meg nem állunk le, gurulunk tovább. Miközbe új hét, új időjárás, de a calacitra örök. Ma trailercunamival indul az extravaganza, a heti móka-kacagás-fűszerezés. De, hogy himnuszunk is legyen, az se maradjon ki a sorból, nálam most a Laila pörögforog, hát akkor már nálatok se legyen másként. A Nasha albumról érkezik egyenesen, és ha fasza bw nyárzenéket akarnék összelistázni, akkor ennek bérelt helye lenne rajta. De tényleg akartam is, bár az már augusztus utolsó hetének a zenéje. A mostaninak azonban ez. Uh Laila. Uh Anushka. Uh.       

0 Tovább

Vogue/7

Egy példányt ide nekem is. Lapoznám.

A címlaplány pedig Anushka Sharma. Vele készítettek fotósorozatot, nem is akárhol, nem is akárhogyan. De no spoiler, jöjjön a videó, egy kis howtomakeittel, egy kis dumcsizással a színésznővel, akit lehet nemsokára már egy Salman Khan filmben fogunk látni, ha igazak a pletykák. Egyébként kacsacsőrhárom.

0 Tovább

Anushka Sharma, Belgium, PeeKay

Akit most 'Brüzsben' esz a penész, az gyorsan hagyja itt a blogot és menjen de rögtön nézze meg ahogy éppen Anushka Sharmaval forgatják Rajkumar Hirani vezetésével a Peekayt. Tudjátok ez a film, ami elvileg hazánkba is ellátogatott volna, gyakorlatilag viszont semmi nem lett belőle (még, máig). Viszont nincsenek is olyan messze, átugorhatnának valamikor. Bár a hírek szerint a sztori úgy szólna, hogy Aamir Khan ide Belgiumba jönne tanulni, és itt is találkozna a szerelemmel, vagy ő vele, Anushka személyében. Aki, mint azt a mellékelt videó mutatja picit új külsővel lesz látható majd a moziban, mindjárt olyan rövid hajjal, amilyennel még biztosan nem láttuk. Egyébként Belgiumban se sűrűn forgatnak bw mozit. Egy darabra határozottan emlékszem az utóbbi időből, de az is inkább ilyen kis volumenű, alternatív film volt, amit még be se mutattak Indiában se. Szóval érdekes lesz ez.  

0 Tovább

Behind the scenes with Anushka Sharma

Ez most konkrétan bearanyozta a napomat, hi, hi, hi. 

A májusi Graziat kapjátok meg vele. Vele. Anushka Sharmaval.   

Aki bármennyire is manírszínésznő, és lassan elfogy (kilókban), akkor is valahol ott a helye a kedvenc színésznőink közt. A legjobbakhoz persze nem ér fel (még), Filmfare és más díjak ide vagy oda. De mindegy is, mert nagyon fiatal, alig múlt 25. Egy dolgot azonban remélem majd megmutat magából, hogy több van benne holmi happy go lucky girl szerepeknél. Aamir Khan majd Ranbir Kapoor oldalán talán már egy másik arcát is láthatjuk végre. 

És alig múlt mondom, alig, hiszen tegnap, elsején lett pont 25. Boldogat hát. A végeredményt pedig ide kattintva csodálhatjuk meg, verdikt lapoznám is. A szemüvegeses az kúl.   

0 Tovább

ITW címlapján: Anushka 'új hajam van' Sharma

Sokak szerint a P.K. miatt dobta a korábbit, és váltott frizurát, ezért lett ilyen. És még ennél is többen (köztük jómagam) kérik számon a "the star of the moment" titulust, ami nem igaz, hogy pont rá igaz. Egy Dee vagy PeeCee már inkább lenne reális, ésszerű, mindenki számára is  elfogadható választás, mert ez így hatalmas öngól.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek