Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi Anushka Sharma

Csak igazán nagyoknak. Szemorgazmus bekapcs.   

0 Tovább

Bréking: Rajkumar Hirani elhozza a Peekayt (és bwot) Magyarországra?

Még kérdőjel, kérdőjel, mert csak akkor hiszem el, ha látom. Egyelőre pedig semmi sem biztos. Csak a külföldi (és már hazai) szájtok csiripelik bőszen, hogy Rajkumar Hirani következő filmjét nem Indiában forgatná le, hanem pontosan itt, Magyarországon. Mármint gondolom nem az egészet, csak egy részét, történetszálát, dalbetétjét, de lehet egyik se elképzelhetetlen. Azok után meg pláne, hogy tudvalevő (Hirani is tudja) milyen vonzó alternatíva vagyunk mi, a többi országhoz képest is. Hiszen olcsóért meg lehet úszni a filmkészítést (adó és egyéb finomságok, hol van ilyenkor Endi), annyira nincs is messze, sőt szép tájakban sincs hiány. Már csak azt kéne, hogy tényleg Magyarország legyünk, és felőlem kezdődhet is a forgatás, akár már most. Bár ez utóbbit nem kérhetném számon rajta, hiszen bwban nem az a fontos elsősorban, hogy pontosan hol is táncolnak, zajlik az adott dalbetét, hanem, hogy egyáltalán van, valahol, egészen máshol. Ami színekben gazdag, látványos, és persze szórakoztató.    

A rendező amúgy legutóbb három éve jelentkezett mozival. Az volt a 3 Idiots. Hogyan is felejthetnénk el? Hiszen akkor a bemutatás után annyi pénzt szedett össze (és olyan gyorsan), amire korábban bwban nemigen volt példa, pláne ha azt is hozzávesszük, hogy nem kimondott bw filmről volt szó. Azóta már kultstátuszt ért el, teszem hozzá nem érdemtelenül. 

Na de, eltelt három év. És Hirani is coming. Legújabb - minden reményünk szerint itt is forgatott - filmjének címe Peekay lesz, és olyan sztárok szerepelnek majd benne, mint Aamir Khan és Anushka Sharma.

Aamir Khannal ugye együtt dolgozott a 3 Idiotsban, szóval ismerik egymást, közelről. Tökéletes párosítás. Aki látta az idiótákat, tud követni, hogy miért is mondom. Anushka meg gyönyörű. Belőle reméljük többet hoznak ki majd, mint amennyit eddig megmutatott magából, izé színészi kvalitásaiból. A két színész egyébként most először fog "jodit" alkotni, jajdeérdekes lesz is ez így. El nem tudom képzelni. 

Végezetül meg még egy érdekes adalék a Bw  jön Magyarországra sztorihoz. Rajkumar Hirani nem arról volt híres ez eddig, hogy a filmjeit Indián kívülre, más országba viszi el indkolatlan, ezért is hihetetlen a hír, és kapott nagyobb buzzt a kelletténél. De hiszünk benne, hogy elhozza és all izz well lesz.   

0 Tovább

Basicaly,Essan­tially,Importantly,Fundamently everything makes us click

Most kivételesen nem csak Anushka Sharmat(ra) kell figyelni, hanem magára a reklámra is érdemes és ildomos. Igen erre, amit a Canon készíttetett el Indiában a Powershot digikompakt fényképezőjéhez. Már csak azért is csekkoljuk, mert pokoli ügyes-ötletes-kreatív, olyan amit jó nézni, szal nem egy magyarszarszabvány szerint legyártott n+1 darab. Photoznám.  

What makes us click.   

0 Tovább

Száguldás, Yash Chopra, Szerelem

A képen: Anushka Sharma, Shah Rukh Khan meg a motor. Akik (ők) hárman így nagyon összelegóztak, és úgy már a Rab Ne Bana Di Jodi óta elválaszthatatlanok lettek. Még Yash Chopra következő (idei, egyelőre cím nélküli) filmjében is viszik tovább ezt a szép hagyományt. Most is mocira pattanak, de gondolom, remélem azért nem csak ide, erre a kerékpárra korlátozódik le a történetü, és lesz itt még ezen kívül bőven izgalom és érdekesség majd, ami kettőjüket (különszálukat) érinti. Elvégre Chopra az Chopra. És Katrina Kaif nem nyerhet #hipotézisbejelentéstláttakhallottak.     

0 Tovább

Anushka Sharma a júliusi Filmfareben

Unjátok már, gondolom, a blog tele van vele. Mégis az a helyzet, hogy ezt sem lehetett posztolás nélkül hagyni. Pláne ebben a melegben.

Amúgy ezt most, a múltkorival szemben lapoznám. Mármint az újságot. Nem csak Anushka miatt. De miatta is. (a képre kattra megnő, a teljes photoshootot pedig itt megtaláljátok, ha már kicsi, legyen nagy és sok

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek