Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csók Alia, delfin csók

Felmerül a kérdés, hogy ebben a helyzetben ki érezheti magát kiváltságos(abb)nak. Alia Bhatt vagy a delfin? Vagy a delfin? Vagy Alia Bhatt? Amúgy cukker az egész, úgy ahogy van. 

0 Tovább

Cukor

És akkor most fogadjuk nagy örömmel a Maybelline India új arcát. Alia Bhattot. Meg vele együtt, miatta pedig mosolygosan ezt a hetet. Nájsz. Mindjárt jobb is. 

0 Tovább

Vogue: Alia Bhatt

Ő még csak 19. De a Voguet ez hol érdekli. Amúgy meg fogjuk még látni sokat (bhatt név, karan johar pártolt), szóval legyen meg a jövőre nézve, hogy hol és hogyan is kezdett neki a pályafutásának Alia.  

0 Tovább

Student of the Year poszterek

A holnap befutó trailer elé lássuk is a főbb szereplőket, akikből Karan Johar kihozza majd a jövő Shah Rukh Khanjat, Kajoljat. Persze most még nagyon fiatalok, kezdők, viszont jó családba (színész) születtek így minden esélyük megvan arra, hogy később profik legyenek, sztárok és még annál is nagyobb emberek.

Egyébként a legutóbbi SOTY posztban azt mertem állítani, hogy Karan Johar végre készít egy filmet SRK nélkül, de mint kiderült mégse. Hisz cameo erejéig feltűnik a színész Kajollal egyetemben. Valamint azért a fiatalok mellett olyan nevek, vén rókák, a nagy és sokat látott öregek, mint Rishi Kapoor meg Boman Irani is ott lesznek, szerepelnek majd a moziban.

Azt mondom most, az év egyik meglepetés darabja lehet a SOTY #myhipotézis. 

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek