Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alia mém lett

Az egész abból indult, hogy Alia Bhatt a Koffee With Karanban arra a kérdésre, hogy ki India prezidentéje rossz választ adott, most meg vele van tele az internet, megtalálták a trollok, és mém lett belőle. Csak párat emelünk ki, de van még csomó ahonnan ez jött. 

0 Tovább

Alia lesz az új Madhuri

Legalábbis a Highway után nagyon feltolták a szivárványt a seggén, mert annyira de
mennyire bebizonyította, hogy színész létére színészkedni is tud. Persze geci vagyok, viszont elismerem, hogy igazi, tipikus heroine alapanyag, akiben benne van, hogy aztán pár év múlva a legnagyobb között legyen és ott emlegethessük. Valahol olvastam is, hogy elég szépen halad felé, okosan-ügyesen csinálja, hoztak is rá xy számú példát, amit nem csak úgy kitaláltak, hanem tényleg tök igazak voltak, és alátámasztották mindennel (csak nem találom meg, hogy belinkeljem). Ő és Shraddha jelen pillanatban azok, akikre érdemes odafigyelni. És ha most nem tetszenek, kedveljük őket, akkor később még nehezebb dió lesz számunkra bw mozit nézni, ugyanis a kalapomat teszem rá, hogy sokat, nagyon sokat fogjuk látni ezeket a lédiket még. Alia pedig mindjárt két filmet forgat, csak hogy lássuk, nem a levegőbe beszélünk. És tényleg.

1) Shashank Khaitan filmjében, a Humpty Sharma Ki Dulhaniaban egy punjabi lányt alakít majd pl., és partnere ebben nem más lesz, mint Varun Dhawan. Kvázi egy SOTY dejavu még sokra hivatott. Bemutató: Júl/11.

2) Valamint a nyár végén kezdik el forgatni a Queen rendezőjének, Vikas Bahlnak új moziját, a Shaandart, ami esküvős fim mivolta ellenére az Alia - Shahid Kapoor jodival felvértezve már most szemöldökfelhúzósnak ígérkezik. Nyilván magnumosan, hogy alakul ez.    

1 Tovább

How to make it: Sooha Saha

Ezt megint senki nem látta jönni, hogy ez lesz majd. Egyszer valaha is. Márpedig megtörtént, nagyon is igaz. Alia Bhat lett kérem az új Sonal Chauhan. Aki a semmiből el kezd énekelni, úgy, mint a legnagyobbak. Sherya elpirul, már csomagol, hogy az idő eljárt felette, és már önjelölt bw színésznőkkel kell felvennie a kesztyűt, akik egyik percről a másikra mikit ragadnak, és még tudnak is. Alia Bhattot meg úgy néz ki AR Rahman fedezte fel, biztos hallotta, ahogy zugénekel, aztán jött neki az ötlet. Végülis egyáltalán de nem bánjuk, hogy a színészek mellett a plébek énekesek mezőnye is át-átalakul kissé, és jönnek új hangok. Hajrá hajrá. Nekünk tetszik.

0 Tovább

Le is út, fel is út, highway

Elég nehezen dolgoztuk fel, még a mai napig is kísért minket, ott van a leglegrémálmainkban is, hogy Imtiaz Ali új filmjének, a nagyonnál is jobban várt Highwaynek a bemutatóját decemberről elpakolták jövő év tavaszára. Nyilván ők is tudják, hogy ez nem így volt megbeszélve, ezért próbálnak most a kedvünkben járni ilyen forgatás közeli videókkal, amiben többek között Alia Bhattra punjabi kinézetet varázsolnak, meg mutatnak részleteket, snitteket, hogy ez hogy megy highwayesen és imtiazalisan. Szuper is az egész, jó nézni, már el is felejtettem haragudni rá. Nagyon vároós. 

0 Tovább

Hello Alia!

A SOTY trió legmázlistább tagja, akinek összejött az, ami csak keveseknek adatik meg azután, hogy belépnek bwba. Hiszen mindjárt a második hindi nyelvű nagyjátékfilmjében olyan rendezővel dolgozik együtt (az első KJo után), név szerint Imtiaz Alival, akiért bárki tűzbe menne, ha vele forgathatna akár csak egy pár képkocka erejéig. Ezzel szemben a fiatal Alia Bhatt ott van kérem szépen a Highwayben, és még az idén, az év végén láthatjuk is majd, hogy vajon megcsinálta-e a szerencséjét, - azért illene tegyük hozzá.

Miközben az is igaz, hogy a többiek a nyomába se érnek egyelőre. A srácok a SOTY-ból ugyanis csak jövőre jelentkeznek filmmel, és bár őket is felkarolták rendesen (családban marad), de egyikük se kapott akkora bizonyítási lehetőséget az élettől, mint most a jövő Sonam Kapoorja. Akinek, ha majd a mozizás nem is fog menni, úgy sikerülni, ahogy azt eltervezte, szeretné, akkor a modellkedés az még b tervként működőképes lehet a számára.

Én legalább is ezt vontam le a szeptemberi Hello magazin fotósorozatából. Mert ha lesz rajta még pár életkorkör, biztosan senki nem tud majd neki ellenállni, ha így folytatja. Már a jó úton jár ide. Attól pedig, hogy szép, én mondom még okos is lehet. A színész potenciált meg, ha van olyan, remélem kiaknázza belőle Imtiaz, mert ha ő nem akkor senki.               

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek