Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dj.TumHiHo

Lassan nem lesz dj Indiában, aki ne dolgozta volna fel (remikszelte) a maga sajátos módján az év egyik legjobb bw filmzenéjét, az Aashiqui 2-ből Mythoon Tum Hi Hoját. A nagyobb és ismertebb nevek közül Dj Shadow már túl van ezen, most meg dj Chetason a sor. Fákje, És igazából jöhet is annyi még amennyi csak akar és belefér, mert amíg vannak olyan elvetemültek mint én, ergó amíg van erre kereslet, hallgatótábor rá, addig lehet és aranybánya nagyon, meg profit. Mert hiába imádom az eredetit, táncparketten a helye és a helyem, ha ez megy (még csak promo). Who's next?

0 Tovább

Kyonki tum hi ho, Ab tum hi ho

Talán nem is mondtam még, de azért szeretem azt egy bw zenében, ha a zeneszöveg is legalább annyira könnyen tapad, ragad, mint maga a dallam. Nyilván nem esik ki a legjobb vagy az évzene pikszisből emiatt senki, egy szerzemény sem - eddig és ezután se, mert aj mittudomén nem jut eszembe a refrén. És ez most akkora örök hiba lenne n+1, hogy onnantól kezdve többet nem is akarnám már hallani. Szó sincs erről.

Mert kontra, megszámlálhatatlan azon számok száma, amikből a mai napig nem tudok egy pontos, dalszöveghű mondatot elmondani. Dacára annak, hogy avítt slágerek, és 'megvoltak' már vagy több százszor. Ez nem fekete pont, de a másiknak meg piros se jár ezért, egyszerűen így vagyok beállítva, néha kell ez a plusz a muzsika mellett.

A Tum Hi Hoban pedig megvan ez a plusz. Hirtelen nem is tudom, hogy a zene vagy a szöveg varázsolt volna el előbb, de tökre lényegtelen, mindkét fronton világklasszis teljesítményt ad. Így nem csoda, hogy időközbe bizony-bizony évzenének nőtte ki magát a dal (a leg20 közé várom, bár hosszú még az év), ami nem más, mint Mithoon az Aashiqui folytatásához készített egyik bw filmzenéje.

Kint, Indiába hatalmas sláger lett. Érdekes hozzávaló, hogy a történelem pedig ismétli önmagát, hiszen az első Aashiqui is a jó zenéitől volt hangos, és emlékeznek is így rá sokan előszeretettel sok szeretettel, és most megint ez történt, 2013-ban is a csapból folyik az egyik. A film meg, ezek után olyan lesz, amilyen. Mert ennyi és ekkora siker már félsiker az egész darabra nézve. Ott tartunk, hogy a nagyobb filmek, vagy zenei rendezők is megirigyelhetnék. És ha másért nem, ezért érdemes volt folytatni.

Mindenki szereti, Dj Shadow is. Vagy nem, és csak muszájból remikszelt. Van egy mondás, miszerint a jó zenének szerencséje van. Bárki bármit hoz ki belőle, az akkor is fasza marad. A Tum Hi Ho az maradt. Ez a feltupírozott, turbozott, tuningolt változat is rokkol, hazatolja a bringádat, helyetted, ha úgy van. Büntet. Az eredeti lassú, giccses után nehéz elhinni, de sikerült teljesen táncparkett-kompatibilisre átültetni, aminek van létjogosultsága is, lehet twisttwisttwistelni rá, ajánlott, kötelező. Szeressem.         

0 Tovább

Saadi Galli (Official Remix)

A idei Pani Da Rang, tessék, Ayushmanntól a Nautanki Saala egyik filmzenéjeként megremikszelve Dj Chetas szakértelmével. Aha. Van ember, aki ezek után se nyomott rá még a playre. Borzasztó.

Persze sokkal inkább érdekel az mindenkit, hogy most jobb vagy rosszabb a Pani Da Rangnal. Egyáltalán Ayushmann jól kukázott e a főiskolás dalai közül, megint? A válasz egészen jól. De az igazat megvallva nem hiszem, hogy ezért most díjözön lenne a jutalma (#whoknows). Már csak azért se, mert a meglepetés ereje már nem erő többé, hogy csak egyet említsek. Mostanra már tisztában vagyunk vele, hogy Ayushmann tud. Ergó itt se kreált szart, sőt.

Bár első fülre nem lett az enyém, sokadszorra adta meg magát - az original és ez is, de mire posztolom már nincs olyan zene, ami az utóbbi két napban többet szólt volna ennél. Rongyosra lett hallgatva na. Egyetlen egy bökkenője az, hogy a Nautanki Saala soundtracken van még kapásból 3 muzsika, ami hasonló szinten mozog vele együtt. Kvázi van olyan jó, mint ez.

Azt hiszem a dalbetétek, és maga a film mondja ki majd a végső szót. Addig felesleges matekozni ezen, de az szinte biztos, hogy elég formásra, pacekra lett elkészítve a NS filmzene korong. Mindenkinek ajánlom legalább egyszeri meghallgatásra. Fura, nem kimondottan bw hétköznapi zenehangulatú az egész. Azért a Kai Po Che OST-et nem éri fel, de bejövös.        

0 Tovább

Nautanki Saala, Ayushmann, Dj Chetas

A legutóbbi posztunkban azt mertük írni, hogy Ayushmann Khurrana egy egész darab dallal járul hozzá a Nautanki Saala filmzenei összeséhez, pedig ez egyáltalán nem nem igaz, fúj. Hiszen mert mindjárt Kettővel!!! Korábban mi is említettük, persze akkor még a Pani Da Rang nem volt ott, ahol most. 

Sajnálom is az összes zenei rendezőt, playback énekest, amikor azt olvasták, látták, hallották, amit most én. Hogy Ayushmann visszatér, háhá. Persze lekopogom, de mégis csak van választási lehetőség, ha az egyik nem találna be.

Egy punjabi dalt mindenképp énekel (de lehet mind a kettő az lesz végül). Az egyikben még Mickey Mclearyvel együtt közösen kooprodukciókban szerepelne. De ez mondom egyelőre mind ha, feltételes mód. Ami azonban biztos, hogy az egyikhez DJ Chetas remix fog dukálni. A bw mesáp királlyal való featet hamarosan mi is hallhatjuk már. Addig meg egy kis felvezető... 

 

0 Tovább

Haule Haule 2013 ÁÁÁÁÁ

Mégis mi mivel mással mondhatnék most boldogot, boldogabbat, újévet, buékot, mint a b'woodi filmzene-történelem egyik elitharcosával, a Rab Ne Bana Di Jodi című klasszikus Haule Haule muzsikájával, aki 2013-ban már (YRF) remix változatban is elkészült, támad, és rongyosra hallgatható. Mert hallgatható, sőt, hivatalosan is a mai nap himnusza. ÁÁÁÁÁ.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek