Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jee Le Zaraa remix

Így kell felpörgetni azt, amiről soha se de nem tudnád elképzelni, hogy azt aztán lehet. És mellette még egészen jól is szól. Persze az eredeti ballada az az instant, de egy ilyen hét mögé most pont ez kell. Dzsi lé zárá- 

0 Tovább

Pani Da Rang már remixbe is

A sikert sikerre halmozó, amúgy az év egyik legjobb bw filmzenéje a rengeteg cover mellé most  ofisöl remix csomagolást is kapott. Hm. Nem az igazi, bár az eredeti után hogyan is lehetne. Vagyis lehetne, ha nem csinálták volna meg. Vagy lehetne, ha nem kezdték volna el át és lefordítani itt-ott hindire (csak). Mert komolyan egyáltalán de nem szól olyan szépen így, ebben a formában, nyelvezettel. Hiszen a Pani Da Rang alapjáraton punjabi dal, Ayushman így írta meg 10 évvel ezelőtt, azokkal a szavakkal, szóval teljesen felesleges is volt kikölteni valami másra, mert úgy elveszett a varázsa, minden szépsége vele együtt. Ergó nem bejön, maradok az oridzsinál mellett. És te?  

0 Tovább

Remiksz: Steal the Night

A boney m raszputyinja azon túl, hogy indiaisítva lett, még remix verziót is kap mellé. Yikes. Nem szeretem az ilyeneket, a pritam féle túlkomponálást, schmittpalizást, de ez még egy jól sikerült fajta. Pl. az első fél perc az úgy mester, ahogy van. A látnivaló meg látnivaló. SAK keményedik, aprítja az ellent, miközben a szép Malika Haydon táncot lejt sokadmagával az orosz pubban. Nánánánáná.       

0 Tovább
123
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek