Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Love Dose

Napizene YoYo Honey Singhtől. Aki ezt az évet már kipipálta, és bőven felülmúlta a tavalyit már most. Pedig azért ez is hullámvasút volt, 2014-ügyileg, viszont a jó több lett, a rossz emlék, élmény meg a kevesebb. A love doset pl. e kettő közé lőném be. Annyira love/hate, szeretem utálni, meg utálom szeretni egyszerre. Nem is a diploma meg élete munkája, viszont kiteheti az ablakba minden kétely nélkül. 

0 Tovább

Issey Kehte Hain Hip Hop

A hatodik hónap utolsó hetének kezdetén Yo Yo Honey Singh hozza a talpalávalót, a héthimnuszt, és szövegeli meg a nagy igazságokat. Bár lehet ez a Issey Kehte Hain Hip Hop még korai volt, de hát elég sok mindent elért ahhoz, hogy ezt is kidumálja magából. Szép lányok és rágógumi nélkül, feattel érkezik Honey legújabb önálló dala és annak klipje. Azért nekem ez most annyira nem. 

0 Tovább

Blue Eyes

Lambo, YoYo, tánc, meg azok a kék szemek. És ennyi elég is. Mert? 

Mert hosszú idő után Honey Sing az egyik legvállalhatóbb dalát hozta össze a Blue Eyes személyében. Ami igaz, hogy nem egy Brown Rang. De azért ha már itt tartunk, akkor érdemes követni a címválasztásait a punjabi rappernek, mert nagyon nem izgulja el. Vesz egy színt, ami mellé passzol egy testrészt, vagy testtel kapcsolatos részt, majd kész is.

De azért mégis más. Vagy van miben más. És most nem a táncra gondolok, hogy Honey megmozdult végre, és koreográfiát tanult, húha. Hanem a dal érdekes. Olyan, mint ő maga. Akitől láttunk, hallottunk sok mindent, viszont mégis az adja legjobban az igazságot, amit csak neki, csak tőle köszönhetünk. Minden egyébb, kooporodukciós vállalkozás már sántít picikét, onnantó kezdve, hogy csak coénekes, meg közreműködő.

Szóval aki szerette a Brown Rangot, ezt is fogja azért. Nyilván. Bár maszalásabb a kisugárzása, ahogy a műfajok mashupolnak, és nem tudod eldönteni, hogy ez most r&b, vagy nem, mert rap, vagy nem is, mert más. De semmi gáz nincs ebben. Nem is lehet, mert működik. A dallam tapad, a refrén csúszik, oyeeeee.     

0 Tovább

YoYo. Blue Eyes. Teaser.

Már majdnem elkönyveltem magamban, hogy idén igazán jó Honey Singh dal nélkül maradtunk, ejnye, de szerencsére a punjabi rapernek még egy sansza van a fordításra. Ergó, hogy valamit tegyen e szégyen elkerülése érdekében.

Ez lehet, címén nevezve: a Blue Eyes. Lehet, mert egyelőre csak teaserben vezeti fel, hogy mire készülhetünk tőle. A teljes végleges fullos majd csak két nap múlva érkezik, tehát nem kell sokat már aludni miatta.

És érdekes is első teaser blikkre. Pl. tiszta Brown Rang filing kerített hatalmába. De azért annál ez furább. Mindegy. Meglátjuk. Meglássuk. Viszont jó érzésem van.    

0 Tovább

Take Your Sandals Off

A pénteket is előre hoztuk egy nappal, a miheztartás végett. Mert a ma zenéje a holnap zenéje. És Girik Aman feat Badshah közös munkájának gyümölcse valami ilyen is lehet, ami beérhet, ha fülekre talál. Tippre a TYSO a High Heels idei megfelelőle, ikertornya. Csak a magas sarkokat itt felváltják a szandálok, YoYo-t pedig nem-barija Badshah, aki az a punjab(?) a zeneéletnek, mint ami a tamil nyelven a héten körberajongott HHT. Ez annál fényévekkel lemarad, de hát ez nem is okos akar lenni, hanem szimplán hülyebiztos, ami az előbbivel ellentétben gyorsan meg is találja magának a helyet majd a táncparketten. Oda való is, bár a szandálokat azért ütik azok a magas sarkok.  

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek