Most a the Athlantictól. 41 képet gyűjtöttek össze, ami szerintük is csak töredéke India világának. De azért kis betekintésnek ez is megfelel. Ahogy írják: 

"Diversity is everywhere in India, from its religions and languages to its economy, and climates. The second-most populous nation in the world, India is home to more than 1.2 billion people. Most are Hindu, but seven other religions -- including Islam, Christianity and Sikhism -- make up nearly 20 percent of the population. January 26 will be India's 62nd Republic Day, marking the date in 1950 when the country's constitution came into force. Collected here are recent photos from across the vast nation, offering only a small glimpse of the people and diversity of India."

Igazából ezzel jól össze is foglalják pár mondatban, amit sacperkábé mindenki tud, vagy tudnia kell erről az országról. De az egész kiemelt szöveg lényege egy szó. Sokszínűség. Talán ezért is lehet mindig jó portfóliókat, fotó sorozatokat, miegymást készíteni Indiáról. Pontosan olyat, mint amilyen az övék lett itt. Mert jó tényleg. Pl. alá is feliratozzák az egyes képeket, hogy mikor lett lekapva, ki van rajta, mit csinál és így tovább. Szuper. Még háttérképnek is mehet, ha arra lenne kedvünk. S egy kedvenc ide a végére: