Február óta kellett erre várni. De megérte. A Meet Bros Anjjan megint meglepetésszerű elsöprő győzelmet aratott az utóbbi idők legjobb bw filmzenéi felett.

Pedig hát ez a Hate Story 2 filmzenei album meghallgatás is úgy kezdődött, mint a többi. Első blikkre ilyen Arijit Singh, KK vezérelte romantikus költemények arzenáljára készültünk fel (a meglévő dalelőzeteseket leszűrve), már amennyire erre fel lehet egyáltalán. És úgy 2 dalig ebben nem is volt hiba. A számításaink bejöttek. Nyilván nem rosszak, de nem is futok ki a világból miattuk. Rendben vannak, nem utoljára találkoztam velük. 

De aztán történt valami. Szünet. Ugrottunk a következő számra. A harmadikra a sorban. A cím szerint ez lesz a Pink lips. Apró szomorúság, hogy megint nem indiai szavakkal éltek, ejnye bw. Viszont ebben ki is merül minden negatívoskodás, mert az MBA elhozta az új babydollt nekünk. Kellett ez? Nem igazán, egy is elég lett volna, de duplán szép az élet. 

És ami a legszebb az egészben, hogy item number kerekedik ki majd belőle a Hate Story folytatásában. Ahol az item lédit nem találjátok ki, hogy ki lesz majd. NÁNÁNÁNÁ. Persze, hogy Sunny Leone. Ennyike. És lerágott nyilván, találhattak volna mást, de hát a Baby Dollt is 25 millióan töltötték le a youtube-on. Hülye lett volna nem bele menni se egyik, se másik, se harmadik fél. Ergó vigyázz, kész bw meg világ, jön az új Sunny Leone item number. 

Addig meg szokjátok, mert sokat fogtok találkozni vele a nyáron, és azután is. Tanuljátok, bár a refrén hülyebiztos, a dallam meg mozgások bölcsője, így csak egyszerűen annyi a dolgotok, hogy twisteltek rá, mintha nem lenne tegnap. Hozom is ide nektek közel, mozdulni se kell, ha viszont nem menne, akkor itt is itt van.

 PINK LIPS