Történet egy lányról, három fiúról, és arról a kis dologról, amit úgy hívnak: szerelem.

Az LLS egy független bizonyos Chandra Pemmaraju által rendezett, amúgy amerikai-indiai castban is egyaránt bővelkedő romantikus vígjáték lesz, egy szerelmi háromszög a napsütéses nyárban, meg New Yorkban meg Brooklynban. Meg...

A sztori: Rahul, Tom és Bhavuk életük során, különböző szakaszaiban találkoznak ezzel a címben is felhozott nem mellesleg gyönyörű Seetaval. Majd később random megint összefutnak és csak akkor derül fény arra, hogy mindannyian beleszerettek (ugyanabba a nőbe). Aki azonban nem hisz a szerelemben, háhá. És úgy tartja, hogy az elmúlik, ahogy megöregszünk, azt csak a tinikorra találták ki. Ez lesz a fő mozgatórugója az eseményeknek, de persze csomó karakterre való tekintettel (50+színész) a barátság-fiatalság-bolondság is megkapja a maga kockáit NY-ban, a számerben.     

Az egészet egyébként egy hónap alatt hozták össze, és időközben pedig már fesztiválok sorát is megjárta. A Mumbain, aki látta azt írta róla pl, hogy indai földön új tehetségekre van kilátás. Hurrá. Meg duplahurrá, hiszen most a jövő hónapban megérkezik az indiai mozikba is az LSS.

Annyi biztos, hogy Chandra Pemmaraju mikro budget (nem bw) félamerikai-félindiai mozija elsősorban a fiatal generációnak, másodsorban az egész világnak lett elkészítve. Kikacsint majd ide is (HW) és oda is (BW), valami hibridet fog alkotni ilyen szempontból, de nem fog mindenáron valahova (valamelyik filmes gyárhoz) tartozni, hanem csak szórakoztatni akar majd, ezt ígéri a trailer is. 

Végezetül pedig a zenét is független művészek dobták össze aprópénzért, vagy annyiért se New Yorkból, Bostonból, Chennaiból. Hogy csak párat említsünk: Robopop, Wired Beats, Tim Blane, La Dauphine, New Life Crisis is komponált valamifélét a film alá. Hát kiváncsian várjuk.