Ugye Sujoy Ghosh, a Kahaani film rendezője megpróbált mindent megtenni azért, hogy ne derüljön ki Arnab Bagchit alakító színész személye, de pár nappal a megjelenés előtt mégis valahonnan (valakitől) előkerült az elveszett férj. Aki végülis nem más lett, mint a modell-színész Indraneil Sengupta, akivel főként bengáli mozikban lehetett ez eddiglen találkozni.

Viszont úgy hírlik, a Kahaaninal nem csináltak abból nagy problémát, hogy kiderült, hiszen mint mondják van ezen kívül is még egyéb más titok, csavar a történetben, amitől lesz csak igazán izgalmas a film. Ez nem oszt nem szoroz, bár kétségtelen jobb lett volna, ha nem derül fény rá most, már előre. De egyefene. Nem tökmindegy. 

Ez is reklám volt. Legalább a Sengupta fanokkal nőttek a jegybevetélek. Bár várhatóan így se robbant kasszát, viszont az első kritikák nagyon is jók róla. Melegek, ha úgy tetszik. Mert aki látta az nagyon szerette, dicsérte a terhes anyuka férjkereső thrillerét. Sőt még a nagy kritikusoknak is bejött.

Magyarán, nagyon úgy fest, hogy Vidya, aki ma már egy National Awards tulajdonosa csupa jó filmhez adja a nevét. És a duci heroine ott folytatja, ahol anno abbahagyta, még a 11-es évben. Lassan beérik Balan, és számolni is kell vele a legjobb színésznők között. Határozottan.

Csak így tovább Vidya és bw!