Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmek, amiket már most megnéznénk rovat vol100

 Hamari Adhuri Kahaani 

- Mohit Suri rendezésében jön

- Főszereplők: Vidya Balan és Rajkummar Rao #ofisöl

- De Emraan is ott lesz

- Helyszínorgazmus-felelősők: Abu Dhabi, Dubai, Fokváros

0 Tovább

Bréking: lesz Kahaani 2

Egymondatos hír, de külön bejegyzést érdemel, mert olyan hűde és micsoda. 

Az év egyik legjobb bw filmje most már hivatalosan is folytatást kap. Sujoy Ghosh megcsinálja. Jövőre már indul(na) is a forgatás Vidya Balannal az élen, aki iz go bek, ami meg fákje.

A direktor úr annyit elmondott, hogy egyelőre még a szkriptet írják nagyon, valamint a helyszínről még nincs döntés. Hát, Kolkata után nehéz is lesz találni még egy Kolkatat. De tökmindegy is a hol, mert a lényeg az, hogy Kahaani van, volt és lesz.  

0 Tovább

Kahaani a legjobbak között az IMDB-n a thrillereknél

Most nem kezdünk el azon rollerezni, hogy mert ilyen kicsi votesnál ez nem nagy cucc, és hogy ahogy növekszik (értelemszerűen) egyre jobban hátrakerül, az úgyis fakt, mi inkább nézzük a habos oldalát, hogy azért ez nem mindennapi teljesítmény "dolog". Az, hogy egy bw film, jobban mondva egy bw thriller egyáltalán ott lehet egy ilyen listán, nem akármilyen filmek társaságában. Durva. Bár tudni lehetett, hogy jó lesz, de hogy ennyire. Szép munka. Vidya Balan megint megcsinálta. Ennyi.   

0 Tovább

Indraneil Sengupta = Mr Bagchi

Ugye Sujoy Ghosh, a Kahaani film rendezője megpróbált mindent megtenni azért, hogy ne derüljön ki Arnab Bagchit alakító színész személye, de pár nappal a megjelenés előtt mégis valahonnan (valakitől) előkerült az elveszett férj. Aki végülis nem más lett, mint a modell-színész Indraneil Sengupta, akivel főként bengáli mozikban lehetett ez eddiglen találkozni.

Viszont úgy hírlik, a Kahaaninal nem csináltak abból nagy problémát, hogy kiderült, hiszen mint mondják van ezen kívül is még egyéb más titok, csavar a történetben, amitől lesz csak igazán izgalmas a film. Ez nem oszt nem szoroz, bár kétségtelen jobb lett volna, ha nem derül fény rá most, már előre. De egyefene. Nem tökmindegy. 

Ez is reklám volt. Legalább a Sengupta fanokkal nőttek a jegybevetélek. Bár várhatóan így se robbant kasszát, viszont az első kritikák nagyon is jók róla. Melegek, ha úgy tetszik. Mert aki látta az nagyon szerette, dicsérte a terhes anyuka férjkereső thrillerét. Sőt még a nagy kritikusoknak is bejött.

Magyarán, nagyon úgy fest, hogy Vidya, aki ma már egy National Awards tulajdonosa csupa jó filmhez adja a nevét. És a duci heroine ott folytatja, ahol anno abbahagyta, még a 11-es évben. Lassan beérik Balan, és számolni is kell vele a legjobb színésznők között. Határozottan.

Csak így tovább Vidya és bw! 

0 Tovább

Is it...

A - mai napon indiai moziszínházakba kerülő - Kahaani kapcsán került ki ez a karikatúra. Ami azt mutatja, hogy már tényleg senkit nem érdekel a gyerek (magát Bagchit, Vidyat se), az hogy mi lesz a neve, hanem az, hogy mennyire lesz majd sikeres - vele a film. A nevét innen is kapja, haha.  

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek