Vagy már repül is. Mint azt többször említettük, ROM készíti el vele az egykori nagy futóról, Milkha Singhről szóló moziját. Farhan pedig már korábban lenyilatkozta, hogy ez nagy megtiszteltetés a számára, ezért apai-anyait belead majd a szerepbe. És látjuk majd nem beszélt félre. 

Jóval a forgatás előtt el is kezdett hajat, szakállat növeszteni, hogy legalább valamennyire hasonlítson rá, sikerült, azt láttuk hasonlít. De persze a külcsín egy dolog, mellette futni is kell, mert cgibe meg 3dbe azt mégse varázsolják hozzá. Ez volt a nehezebb dió, mondani se kell. Erről korábban valami olyat mondott a színész, hogy mindennapjait mennyire felforgatta az erre a szerepre való felkészülés. Ami még a mai napig is tart. Mindig korán ébred, az étrendjét megváltoztatta miatta, csomót fut, edz, de ehhez valami híres edzőt is kapott meg MS saját cipőjét adta neki, hogy jobban menjen.

És, hát, a sok munkának meg lett gyümölcse. Az izmokat látjuk, de az időeredmények is beszélnek helyette, helyettem. A legutóbbi hírek szerint a 100-at 12 másodperc alatt, pontosan 11,9 alatt futja. Ami azért egy színésztől nem is olyan hűderossz (annak függvényében meg pláne, hogy a másik bolygóról érkező Usain Bolt 9,58-at ugyanitt). Farhannak persze inkább a 200-at (és a 400-at) kell néznie, hiszen MS ott, a hosszabb távokon indult, és érte el pályafutása legnagyobb sikereit. Pl. az 1958-as Ázsiai Játékokon 200-on 21,6 míg 400-on pedig 47 másodperc  volt az ideje. De a 100-ból kiindulva azért jó esélye van annak, hogy Farhan képes lesz a 'Flying Sikh' féle időket megközelíteni majd. Ami végülis azért nem gyenge.