Ha nem lenne csütörtök meg ha nem lenne már fizetés, azt hiszem akkor is és úgy is bearanyozva érezném a napomat. És ez pedig a következő videónak a fegyverténye, ami jelen pillanatban 53 megtekintéssel árválkodik, de abból 50 biztos én voltam.

És gyorsan meg is írom, meg színesbe kipingálom, hogy

 itt voltam ekkor és ekkor, mielőtt még szuper híres és népszerű lett a vid. 

Ami nem más, mint Pritam az idei IIFA-n megtartott különkoncertjének, performanszának nettósított változata, annak is a második része, utolsó négy perce. Az első 10 is megvan, relax, de ha rám hallgattok, akkor mindjárt erre neveztek be. Kerülitek ki azt, és a végére pötyögtök.

Mert itt hág a tetőfokára a hangulat és emelik fel az este fényét és színvonalát olyan magasra, amilyen nincs és azt itt és most találták fel nekünk. Kábé az összes megjelent és meg se jelent dalbetétet üti az utóbbi időből. 2:10-től pedig úgy elszabadul, hogy ember legyen a földgolyón, aki nyugton marad, egy helyben ül tovább és a kisujját sem mozdítja meg rá. 

Sansztalan. Partikaflash. És gondolom élőben, akkor, ott még még még... ilyenből basszus jöhetne is több kontent. Riteish arca mindent elárul. Must watch, megyek vissza is újra, áh de tudjátok miért. Ezért.