A tamil színész harmincadik születésnapját ünnepelte meg a minap. Úgy, hogy a barátai társaságában elvendégeskedett Londonba, csak mert. Nem pedig például a feleségével, vagy a családjával töltötte a napot, ejnye. Milyen színész, férj, fiú az ilyen hát? - kérdezik páran.

Szerintem ilyen. Olyan, aki kollywood után bw-ot is magáévá tette az idén. Bevette, elfoglalta. Aki nélkül mit sem ért volna a Raanjhanaa. Megmutatta hindi nyelven, hogy így is piszok tehetséges, de a kalapomat teszem rá, hogy idei másik filmjében a Maryanban még ennél is királyabb alakítást hozott össze. De a Raanjhanaa tényleg az ő filmje, kétségtelenül. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha helyette tényleg Shahid szerepelt volna. Nononono.

Inkább örüljünk is neki. Gratuláljunk, boldogat, boldogabbat. És még több bw mozit kívánjunk a (a közeli) jövőre nézve, mert megérdemli. Vagy csak kiérdemelte. A kelet megérkezett. Bw meg jobb ha figyel magára, még mielőtt. Arra is kíváncsi leszek, hogy vajon jelölik-e majd akkor amikor kell, a Raanjhanaban látott alakításáért? Nekem nem lenne ellenemre, sőt. Ranveer Singh, vagy Farhan Akhtar mellé simán befér. Még hogy mellé! Elé!