Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hírkedd

1) Sujoy Goshnak a Kahaani rendezőjének következő filmje egy könyvadaptáció lehet. Az Aranyer Din Ratri című bengáli novellát vinné a vászonra. Amit egyébként Satyajit Ray egyszer már megtett a 70-es években, és amiért jelölték is Arany Medvére legjobb filmért.

2) Emraan Hasmi és Vidy Balan újra együtt. A sikeres The Dirty Picture után a párost viszontláthatjuk Rajkumar Gupta Ghanchakkar készülő vígjátékában.

3) Dhanush élete első bw filmjében Sonam Kapoor lesz partnere. Aanand L. Rai először még nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy Baby Kapoor megbirkózik majd a szereppel, de miután találkoztak, végülis a színésznő mellett döntött.

4) Folytatódna az Aankhen. Legalábbis Pahlaj Nihalani, a producer nagyon szeretné. Az 1993-as vígjáték sequeljéhez egy Ranbir Kapoor és Shahid Kapoor kettőst gondolt ki magának, de ez még mind bizonytalan.

5) Imran Khan aláírt az OUATIM folytátásra. A filmben Akshay Kumaré lesz az egyik vezető szerep, ezt régóta tudni lehetett, azt azonban, hogy ki lesz a másik, csak most derült ki. Júliusban kezdenék forgatni, és jövő elején be is mutatnák a tervek szerint.

6) Sokáig úgy tűnt, hogy a Rohit Shetty féle Chennai Expressben Kareena Kapoor lesz majd látható, de aztán a színésznő a sok forgatás, kevés idő miatt visszamondta. A hírek szerint Deepika Padukone veszi át a helyét a moziban.

7) Aishwarya Rait látták Aditya Chopraval egy mumbai külvárosi stúdió épületénél. A találkozásukról azt pletykálják (köztük a TOI), hogy egy következő romantikus filmről beszélgettek ott, amiben Aamir Khan lenne a partnere. Oo.. 

8) Érdekesség még, hogy a Yash Raj készítene egy olyan filmet (is) Anurag Sinha rendezővel az élen, amiben Ranveer Singh és Ranbir Kapoor szerepelne. Ranveer pl. már igent is mondott rá.   

9) Shah Rukh Khan. A színész több bw hírportál szerint a jövőben szerepelne egy Farah Khan filmben (Om Shanti Om, Main Hoon Na), hiába is pofozkodott annak férjével. A címe Happy New Year lenne. Valamint igent mondott AR Murugadoss féle Ramana hindi remakre, tehát nem a másikat, a Menon filmet csinálja. Már csak azért se, mert Murugadoss bwi Ghajinije hatalmas siker volt anno Aamir Khannal, ez is szólt mellette, Menon ellen.  

0 Tovább

Vidya Balan már item girl

2011 legjobb bw színésznője a kezdeti találgatások után most már egészen biztosan ott lesz a Ferrari Ki Sawaariban. De nem színészként láthatjuk majd, hanem ő lesz az item girl. Életében, eddigi pályafutása során most először. Aminek aztán meg is adja, adják a módját. Hiszen a Mala Jau De személyében nem egy bw hétköznapi, megszokott tipikus item numbert képzeltek és készítettek el a készítők. Akik elmondásuk szerint mindenképpen olyat akartak, amilyen nem vagy régen volt, láttak már a vásznon, bw filmben, mint pl. a lavani. Hogy az mi?

A lavani egy zenei műfajként írhtató le, mint a tradicionális zene és tánc kombinációjaként. Jellegzetessége, hogy nagy előszerettel használja a Dholakot, ez egy ütős hangszer (dob), amire mozognak aztán a táncosok egy romantikus - már-már erotikus - hangulatban és hatalmas tempó, ritmus kíséretében. Amúgy meg egyszerűen egy népi tánc, Maharashtra államban igen népszerű, és a neve a Lavanya szóból, névből ered, ami annyit tesz, hogy szép vagy gyönyörű. 

A forgatásról annyi tudni, hogy Vidya - velünk együtt - nem ismerte a lavanit, ezért 3 hét felkészülésnyi időt kapott arra, hogy egyáltalán megismerje majd tényleg el is sajátítsa a műfajt (vagy ahogy nevezik: művészeti formát) egy Kolhapuri társulat segítségével. Ahol aztán nem csak az egyes mozdulatokat tanították meg neki helyesen, hanem a megfelelő arckifejezéseket is. A végeredményre még várni kell, de egy közeli forrás szerint büszkének kell és lehet lenni rá, mert nagyon jól sikerült, és alig várja, hogy mindenki láthassa.

Még nekünk is egyelőre csak képünk van róla. Amit hát látva feltűnő lehet az, hogy a színésznő vörös szárit visel, mikor a lavani táncosok a zöld és sárga színeiben úsznak általában. De erre is van magyarázat. A rendező akarta így direkt. Aki látta a TDP-ben Vidyat vörös szárit viselve, és mivel ott azzal hatalmas sikerekett ért el, úgy gondolta minek is változatni, így esett rá a tehát választása. Igazából minket ez érdekel a legkevésbé, várjuk nagyon!

 

0 Tovább

Tore Bina

Sukhwinder Singh elődásában hallhatjuk. Jó és szép. Korrekt. De nem több. Ahogy igaz ez a többi filmzenére is. Magát a filmet azonban így is, ettől, ezektől a gyenge daloktól eltekintve - az itt és eddig látottak alapján - már nagyon várjuk. Izgalmas lesz.  

>

0 Tovább

Ki Vidya Balan férje?

Akit oly annyira keres a Kahaaniban. Hiszen azt tudjuk, hogy terhesen elindul utána Kolkataba, kérdezősködik, még a rendőrségre is elmegy, de úgy tűnik, a trailer alapján legalábbis, hogy Mr. Bagchi olyan, mintha nem is lenne. Senki nem ismeri, és senki nem is találkozott vele. És pont ez az, ami miatt annyira érdekli az embereket. Hogy ki ő valójában? Vagy hogy ki alakítja őt egyáltalán?

Sujoy Gosh, a rendező ilyen kérdésekre persze nem válaszol. Titokzatosság evör. Spekulációk azonban így is vannak. Egyesek szerint egy bengáli színész, mások szerint azonban Amitabh Bachchan Arnab Bagchi. De ezeket a pletykákat sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a direktor úr. És ennek is köszönhetően jutottak el oda, jutunk el oda, mi nézők, hogy mérlegeljük azt, számba vegyük annak a lehetőségét, hogy létezik e egyáltalán a férj? Hiszen lehet képzeletbeli, ha Vidya valami skizofrént játszik éppen. Persze ez is csak találgatás, de a bollywoodlife készített már ennek is az apropójából egy ilyen eltűnt vázlatplakátot, hátha valaki felismeri.

  

0 Tovább

Piya Tu Kahe Rootha Re

Jöjjön egy friss zenés promó a Kahaaniból. Régen is volt már ilyen. Nézzük a desi naptárat, és azt látjuk, hogy jóval az első zene, az Aami Shotti Bolchi után vagyunk, de még a soundtrack megjelenés előtt. A film meg, kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik csak meg. Amiről picsogtunk kontentet szépen, ebből röviden annyi elég is, hogy várjuk nagyon. De nem elsősorban a zenéi, a zenéje miatt, ez az igazság. Mert ahogy az előző, úgy ez se olyan catchy - sajnos. Majd a sztori megmenti. Vagy nem?

 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek