Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

On the set: Ghanchakkar

Raj Kumar Gupta (Aamir, NOKJ) új filmjének, a Ghanchakkarnak Mumbaiban tartott forgatása ebédszünetében beszéltek a főszereplők: Vidya Balan és Emraan Hashmi (akik a TDP-ben is szép pár voltak már) arról, hogy milyen lesz a film, milyen a másik, azzal dolgozni, meg a karakter, amibe bújnak bele éppen. De mindezt erősen spoilermentesen előadva, inkább a közhelyszótárból puffogtatva tolták fel a szivárványt egymás seggén. Viszont szerencsére nem ment át uncsiba az egész. Hogyan is, mikor a film amúgy vígjáték lesz, ahol Vidya egy punjabi feleséget alakít majd. Magyarul dobja vörös szárit, és megint egy új szerepben feszít. Enyhén királyság. Jó is lesz őt, na meg őket nézni. Nekem pl. ez a pár perc elég is volt ahhoz, hogy vennék jegyet rá, már most.      

0 Tovább

Karcol a himnusz(unk)

0 Tovább

Vidya és Farhan a Pyaar Ke Side Effects sequelben

Breaking news. Vidya Balan & Farhan Akhtar párosával folytatódik a Pyaar Ke Side Effects. A címe már biztosan Shaadi ke Side Effects lesz, és a producer Pritish Nandy elmondása szerint a színészeken kívül más nagyobb változásra, változtatásra nem kell számítani majd vele kapcsolatban. Ahogy mondta, a SKSE ott folytatódik, ahol a PKSE anno befejezte. A rendező Saket Choudhary és a zenei rendező Pritam is visszatér. Ahogy az sem volt kérdés, hogy a film is.

Miért ne? - folytatta Pritish. Hiszen a PKSE egy vicces, okos, kicsit vad film volt. Megmutatta a szerelmet a házasság előtt és után. Az aktív közönség pedig szerette, ahogy a zenék is nagy népszerűségnek örvendtek, örvendenek a mai napig. Ergó minden ok megvolt a folytatásra. Egyedül a forgatókönyv jött össze nehezen. Vagy nem is nehezen, hanem lassan. A rendező Saket munkája ez is, aki zseni rendező, csak írásban picit csigatempóban dolgozik. Tette hozzá a producer.

A színészek? Farhan úgy nyilatkozott, hogy ez eltér a korábbi munkáitól. Romkomban még nem próbálta ki magát, szóval új élmény lesz a számára. És persze alig várja, hogy Vidyaval együtt dolgozzon. Ki nem? Az említett Vidya pedig szerette, nagyon imádta a PKSE-t (közhelytár vol1000), különönösen a történetet benne. Hogy miután a férfi és nő férj és feleség lesznek nem jön be a the end, mint minden romkomban, hanem forog tovább a film. Aztán dicsérte Saketet is persze. Azért, hogy milyen egyszerű és természetes mozikat készít, amik őrültek, viccesek és még szexik is tudnak lenni. Pont ez kell neki. Farhannal meg várja a közös munkát, naná. Majd így fejezte be aranyosan: "He's [Farhan] so real that everything about our situation in SKSE would seem believable".

Tegye fel a kezét komolyan, aki ezek után nem várja? Még úgy is, hogy az első nem látta, mint én. Meg kell nézni azt. Előtte. Majd utána jöhet is ez. Már most kiráz a hideg, Vidya-Farhan jodi, wow, ennyi is elég.  

0 Tovább

Item number: Mala Jau De

Minden amit tudni kell róla, azt tudni lehet. Ezt a plusz kört újra nem teszem meg. Helyette inkább nézem és nézem és nézem ezt a Mala Jau De-t, hátha valami okosat képes leszek róla most seringelni idetovább. De annyira nem jön össze. Tehát akkor rossz? Vagy ez pont azt jelenti, hogy jó? Na ugorgyunk.

Tények. Vidya Balan első item number szerepléséhez (mindezt a Ferrari Ki Sawaariban teszi) képest egyáltalán nem rossz. Nem is okozott csalódást. Bár ahogy az utóbbi időben a filmjeit válogatja, és ahogy az azokban szerepel ez volt a minimum, hogy így és ilyen jól teljesítsen most is, ebben a tételben. Még ducin is. Mert emiatt pl rengeteg kommentet kap, hogy mert a szári eltakarja, vagy csak próbálja, mégis látszik az, aminek nem kéne. És tényleg. Én elsőre azonban észre se vettem nagyon, khm. Az lehet a baj, hogy valahol hozzászokott a szemünk már a csudaszép item lédikhez, pedig az nem minden. 

Szóval, Vidya még ducin is olyat táncol, amit más (te, én) soha-se. És ez a lényeg. Az más kérdés, hogy az  item numbertól elvárható szexiség az itt leredukálódik nagyonnagyon alacsonyra. De dobjuk a témát. Jöjjön a zene. Ami csak meg-meg-megfog sokadik hallgatás után. Annyira nem, hogy az item number nélkül is beépüljön a hétköznapok zenelejátszójába, nono, de ezzel itt, ezt látva bármikor visszatekerős tud lenni.

Verdikt. Az igazat megvallva, elsőre nem igazán mondatta azt velem a Mala Jau De, hogy gyere vissza és nézz meg újra. Azonban később mégis valamiért megtettem vele. Ez pedig jó döntés volt. Tetszikelem, nem tagadom. Szerelem viszont nem lesz belőle.    

0 Tovább

Vidya Balan az M magazinban

A frissensült National Awards nyertesről az utóbbi hónapokban egyszerűen nem lehet rosszat írni és mondani. Jójó, néha a kilóival nem vagyunk megelégedve, de amúgy minden kétséget kizáróan ő bw új heroinja. Aki nem modell, nem onnan tört föl - mint talajvíz - a filmiparba, hanem az alakításaival vétette magát észre, elsősorban. Nem is csoda, hogy az utóbbi idők legrangosabb, nevesebb díjai egytől-egyig hozzá is kerültek, teljesen jogosan, megérdemelten. De lesz az még több is, már ami a díjak számát illeti. Hiszen csomó színész, köztük Srk vagy éppen Aamir Khan fejezte ki vágyát egy vele való közös filmezésre az ágyban a jövőben. Következzen tehát Vidya Balan, ahogy az M magazin látja, abban láthatjuk azzal az alcímmel, hogy A new beginning. És milyen igaz.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek