Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogy megy az idő

A Filmfare legfrissebb száma 60 évre megy vissza az időben. Sztárok között mazsoláz, akkor és most felütéssel. Évtizedekről évtizedekre ugrál, amelyekhez ikonokat is rendel, mindjárt hármat. Olyanokat főként, akikhez köthető a legszorosabban az adott korszak. Közülük a leglegleg szupersztárok a címlapon kaptak helyet: Amitabh Bahchcan és Shah Rukh Khan. Igen, róluk van szó, csak róluk, senki másról. A legnépszerűbbek, a legmeghatározóbb karakterek képviselői az indiai (azon belül bw) filmtörténelemben, akik korszakokon túlmutatnak és példával szolgálnak. Pl. Big B a dühös férfi, a lázadó, míg Srk a romantikus hős ideálját testesítette meg, vitte el kult és örök emlék marad szintre. Ők ketten egyébként sok filmben szerepeltek együtt, de ennek ellenére a kapcsolatuk sokszor hidegre váltott ilyen-olyan dolgok, ellentétek miatt. Volt itt probléma a Don feldolgozással, majd esküvőre való meg nem invájtolással, de minden jó ha a vége jó, és most éppen jónak mondható kettejük kapcsolata. Ez a cover úgy a kilencvenes évekre emlékeztet, mikor ránézek basszus hogy megy az idő.

0 Tovább

Don says

Don’s enemies are born just to be just killed by Don only.

0 Tovább

Hírhétfő

1) Shah Rukh Khan a következő év elején, január második, harmadik hetében kezdi el forgatni a Chopra-féle romantikus filmjét. Cím egyelőre nincs, de hölgyekben most sem lesz hiány, pl. Katrina Kaif és Anushka Sharma is szerepel majd a moziban. A premier előreláthatólag India egyik legnagyobb ünnepén, a Diwalin lesz, azaz Srk a Ra One után megint A fesztiválon mutatkozik be a szélesvásznon. De ahogy ő mondja, a Diwali még soha sem csalódott benne, s reméli ez most sem lesz majd másképp.

2) A rendező Madhur Bhandarkar az ASSA (Airtel Super Star Awards) vörös szőnyegén beszélt az új filmjéről, a Heroinról. Ez szerinte egy utazás lesz a (hős)nő életében, aki eléri a fentet, de a lentet is élete során. Azt ígérte: sok katarzis lesz benne meg trauma, valamint mérföldkőnek nevezte, nagy történetnek, amelyhez igazi színész dukál, valaki olyan, akivel már régóta szeretett volna együtt dolgozni. Őőőőő lesz Kareena Kapoor, mellette pedig majd Arjun Rampal tűnik fel a filmben. A Heroint időközben el is kezdték forgatni, ezt bizonyítja a netre direkt kiszivárgott kép és videoanyag az első napról.      

3) Zombi komédia bwban! A nem túl gyakori műfajt a Krishna DK és Raj Nidimoru kettős, rendező duó (99, Shor in the City) hozza majd el az indiai mozikba a Go Goa Gone című filmmel. A zomcomban biztosan ott lesz, szerepel majd Saif Ali Khan és Kunal Khemu, Vir Das, és Anand Tiwari, valamint még egy (színész)nő is, akiről a mai napig nem tudni, hogy ő kicsoda. Titokban tartják, bár cikkeztek valami Broadwayes színésznőről, de ez is inkább csak pletykaszint, mert Saif Ali is szeretné rokonát ott látni a filmben. A történet? A 3G pár srácról szól majd, akiknek a nyaralást teszik keresztbe a zombik, azzal, hogy megjelennek Goan. Hát nem tipikusan egy hős-hősnő mozi, itt a sztori és a karakterek (4-5) sokkal fontosabbak lesznek. Egyébként Goan és Mumbaiban veszik fel a filmet, nem mennek ki ezért külföldre.

0 Tovább

Kids, don't try this at home

Ebből tényleg csak a popcorn meg a cola hiányzik, ami a kezembe csücsülne, miközben nézném. A jelenet Bw legdrágább filmjéből, az ebben az évben bemutatott, általam csak India avatarjaként számon tartott Ra Oneból való. Ami ha minden igaz, még tartalmaz egy-két ilyen hasonló szintű csomo más csodát is. Akinek ez a vid meghozta az étvágyát, annak a trailer árulkodik még többről is. Egyébként szerintem van annyira jó, élvezetes, ötletes, mint más hasonló "ilyen megállítom a vonatot, és megmentek mindenkit rajta" próbálkozás. A csúcspont benne pedig egyértelműen 2:06-nál van, amikor is megfordul a levegőben g.one, a szuperhősünk, állati.

0 Tovább

I love darkness

... it reminds me of your future.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek