Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Don may not ask how his friends are doing

.... but he always keeps news of his enemies. (Don mondja vol9)

0 Tovább

Mujhko Pehchaanlo

Pontosan ilyenre gondolok akkor, amikor azt mondom a Don 2-t nem a zenéje miatt fogjuk szeretni, hanem más miatt. 1:30 után úgy voltam vele, hogy na már most ha megnézhetném, most meg is nézném, úgy az egészet. Most. Miért? Farhan Akhtar miatt. Meg azért, mert Don a király visszatér. A mester, a badass, aki már az első részben is megmutatta hányas a kabát. De itt hosszú hajjal az őt alakító színész: Srk még jobban büntet. Hiszen így még nem nagyon láttuk őt, vagy csak régen fiatalon. Miközben nem is rasztás, agyonnyalt style satöbbi ez, pedig itt még olyan is lesz, egy filmen belül. Ami meg az akció részét illeti, osztás van rendesen. Hát így kell egy helyben ülve forgószékben pörögve ellent irtani. Nincs több kérdésem.

0 Tovább

Hírpéntek

Formabontó hír(ki)adás következik. Képekben. Ahol is azt láthatjuk többek között, ahogy az év utolsó nagy bw filmjei éppen dubajoznak. Az egyik, a Ladies vs Rick Bahl. Aki már be is mutatkozott a nagyérdeműnek. De a premier előtt, után még Anushka Sharmanak (az egyik lédinek) pózolni is volt ideje. A színésznő gyönyörű jelenség, még mindig, bár sokan félnek attól, hogy elangelinajoliesodik. A másik film, a Don 2. Az egyelőre csak promozza a magáét, de visszatérnek még ide, ezt nyilatkozták. Legalább is Priyanka Chopra, akiről meg van plusz egy képanyag, amint a január végén érkező Agneepath film egyik zenés-táncos jelenetében szerepel. Ezzel a filmmel kapcsolatos további hír az, hogy a régóta várt item song, a Katrina Kaiffal készült Chikni Chameli a jövő héten kerülhet webnyilvánosságra. Várjuk. Aztán megint más. Amíg Srk kerékpárra pattan, addig Salman Khan a Bodyguard nagy-nagy sikerére való tekintettel kap egy hófehér jaguárt audi qhetest.

0 Tovább

3Don

Nyugi, a hiba nem a te készülékedben van. Ezek 3d poszterek. Ilyen is van már. Szóval ha van otthon legalább egy, szemüveged, akkor most elő vele gyors'. Mert ez nektek készült, lehet is viuzálorgiázni SRK-n meg az 50 eurosokon. De valami még így is hiányzik. Hol van a Priyanka Chopra féle poszter, hello? Azt jobban megnéztem volna magamnak.

 

0 Tovább

Zara Dil Ko Thaam Lo

Közeleg a karácsony. Meg vele együtt a Don 2. A mai nap ez utóbbiról szólt főként. Most ő nyert. Azzal, hogy beárnyékolta az égő gyertyák fényét ezzel az új friss, meleg és nagyon vörös videoval. Az megint más kérdés, hogy nekem még mindig nem tetszik a zenéje, pedig ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb a korongról. Emlékszünk talán, láttuk már, hogy hogyan készült, szóval most meg itt van teljes hosszában ez a Zara Dil Ko... ahol a király visszatér *ásít*. Vagy inkább a szexi Lara Dutta, mert ő inkább nyomos érvem a megnézésére. Tessék. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek