Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Székséges

Akarom mondani szépséges. És Shraddha Kapoort (aki valamelyik e havi magazinban feszít így) minden moziba, követelem. 

0 Tovább

Úgy táncolni, mint Hrithik

Ez vette a fejébe a legújabb heroineliblingünk, az idősebbeket férfi színész partnereket nagy ívben elkerülő Shraddha Kapoor.

Akiről egy új videó terjed az interneten, amiben arról beszél, hogy mennyire szeretne jól táncolni. És még annál is jobban. Ha hinni lehet a forrásoknak, akkor ez a felvétel nem mai darab, persze a lényegen ez mit sem változtatna. Szép mint mindig. Na jó nem, nem ezen.

Hanem, hogy komolyan veszi a feladatát, nem kispályázik (nagyokkal haha), tudatosan megy előre, és tovább építkezik, minél királynőbb szeretne lenne, sikereket elérni, aminek egyik szerves része az bwban, hogy a színészkedés mellett a táncolás, a tánctudás is tökéletes legyen valakinél.

És tudja ezt Shraddha is, ezért a híres (?)punjabi koreográfust Sanjay Yadavot fűzte meg, hogy tanítsa meg úgy danszolni, rázni, twistelni, ahogy azt például Hrithik Roshan teszi atomkészen, nagyon yolon.

Mit lehet ehhez még hozzászólni. A színésznőnek nemsokára item number megjelenése is lesz, ahol ezt, az itt tanultatkat majd okosan-ügyesen kamatoztathatja is. Sok sikert. U.i.: A videó alant meg még egy videó ajándékba, ahol tényleg képek igazolnak mindent, amit leírtunk eddig.     

Na így kell ezt. Vagy ennél jobban. Izé soha rosszabbul. Mindegy, sas neki. 

0 Tovább

Shraddha Kapoor = YOLO

Az eddig is világos volt, hogy bírom a színésznőt. Akin pont most van rajta bw szeme, hogy az Aashiqui 2 után mit fog domborítani legközelebb, és hol és hogyan. Azt tudjuk, hogy a rendező, színész, író, KJohar már megkörnyékezte és felajánlott neki egy item number szereplést valamelyik mozijában, ami már magában váó, de van ami még ennél is bulisabb breaking news.

Az pedig a minap tett kijelentése, miszerint ő nem fog 30+ és halál közötti színészekkel együtt dolgozni, párt, jodit alkotni. Inkább szeretne a saját korosztályával, generációjával szerepelni a filmekben, nem holmi John Abrahammal.

Már csak azért is vele, és írom őt, mert konkrétan Johnival hozták szóba, hogy egy moziban lennének főszereplők ők ketten. Amit első fülre Shraddha élből elutasított, és mondta rá nononono. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha Shahrukh lenne a hero mellette, vajon abból se kért volna?

Mert ha nem, akkor ez nagy dolog. Pláne bwban. Ahol jól tudjuk, mennyire megszokott képlet az, hogy az idősebb (öregebb, haha) férfi színészek mellett fiatalabb, jóval fiatalabb színésznők szerepelnek. Erre fel jön Shraddha és mondja azt, na ő aztán nem.  

Dörzsölöm a tenyerem, és várom a folytatást nagyon. Remélem nem adja be a derekát és kitart ebbéli álláspontja mellett. Johnnak meg lefőtt a kávét úgy néz ki.          

0 Tovább

Kinéz egy Shraddha Kapoor item number

Karan Johar tudja mi a jó. Ki is nézte magának az Aashiqui 2 bájos színésznőjét. Izé. Ha most nem ismernénk KJO-t ez még akár félreérthető is lenne, de mivel jól ismerjük, így ez csak annyit, szám szerint egyet jelenthet, hogy filmben utazik, gondolkozik ő, és már fel is vette a kapcsolatot Shraddhaval, mert nagyon-nagyon és még nagyon szeretne vele együtt dolgozni. Úgy fest, egyelőre, hogy főszerepet nem, de egy item girl szereplést azonnal tud neki adni, mert ilyenben még sose volt része. Ergó ez lenne az első item numbere a színésznőnknek, aki hajlik rá, és talán már el is fogadta a felkérést, whynot. A film egyébként az Ungli lenne, amit Rensil D'silva rendez, és előráthatólag szeptember végén kerülne bemutatásra. Hát, hááát, ha ezt elmerik rontani... Karan Johart ne is lássam soha.

A kép meg a hothothot Cosmpolitanból való, és tovább és több is van, mutassam még...  

0 Tovább

Aaaooo Shraddha Kapoor

Pár hónappal ezelőtt még azt írtam róla, hogy rosszul döntött, amikor az Aashiqui 2-re mondott nagy igent, és nem a Chopra produkcióban készülő Aurangzebre. De vannak még csodák, meglepetések. Mert igaza volt na. Az Aashiqui folytatás sokak szerint filmnek se utolsó, mások nincsenek elájulva tőle, viszont azzal mindenki egyetért, hogy zenében a legelső. Tum Hi Ho.

Ja és vajon mikor meg hol, melyik moziban látjuk legközelebb az új Kapoort? Mert fogjuk annyi szent. Valahol valamikor vala. Addig meg beérjük, ám legyen, magazinokkal is. Mint ilyenekkel. Aaaoooo.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek