Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arcom.jpg, amikor Shraddha Kapoor ÉNEKEL!

És még Priyanka akar betörni a zenebizniszbe, na de kérem?!

Alia Bhatt után tehát egy újabb fiatal heroine palánta, tanonc vette kezébe a mikrofont, és kezdett el úgy énekelni, ahogy azt senki nem látta előre jönni. Mert nem is az, hogy volt bátorsága, hanem, hogy még egészen jól is szól. Nyilván én a nem dalolászási skillemmel nem fogom megmondani most a tutit arról, hogy Shraddha aztán a nagy cét is ki tudja. Viszont az tisztán hallatszik, hogy ez nincs megtámogatva hátulról, nem segítenek rá, hogy jobban szóljon. Persze nem is kell, van annyira charm, hogy még egy ok miatt szeressük a feltörekvő színésznőt. Ja és a Galliyant adja elő, az Ek Villain egyik legszuperebb filmzenéjét. Társa még Ankit Tiwari ebben.

0 Tovább

Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés

A kashmiri Hamlet leszállt, jelentem megérkezett. A Kapoor különítmény Shraddha és Shahid Kapoor már Kashmirban vannak, hogy Vishal Bhardwaj új filmes vállalkozását, a Hamlet indiai adaptációját, a Haidert forgassák le az első ütemben. És hát állatira izgalmasnak ígérkezik, elég csak a Kamineyre gondolni, ahol és amiben Vishal és Shahid már együtt dolgozott, azt azóta se felejtjük.

Na de most képek a Haiderről. Előbb Shahid, majd már Shraddha látható.  

0 Tovább

Shraddha 'kidnumbere'

Mit képzeltünk magukban, meg hogy merészeltük azt feltételezni akár csak egy másodpercre is, hogy bw újdonsült liblingje, fiatal és pimasz színésznője majd csak úgy, debütálásának első évében mindjárt szekszi item numberekkel fog előjönni. Mert de nem. Ejnye. Lárifári.

Legalábbis az apuka elkotyogása alapján az szűrhető le, hogy nem egy kimondott item number (olyanból van csomó egy évben) lesz az, amit majd a Karan Johar féle Ungliban látni fogunk tőle, hanem ilyen gyerekes-ish. Akarom mondani gyerekorientált item number, ami inkább családbarát, kevésbé férfiverziós, de a dal viszont csodálatos ha lehet hinni neki.

Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem ők találják fel a spanyol viaszt ezzel. Mert legutóbbb pl. Ranbir Kapoornak volt egy ilyenje (akkor is nevezzük item numbernek) 1-2 évvel ezelőtt, valamelyik családi moziban danszolta magát készre meg a gyerkőcök nagy örömére, akik ott ugráltak körbe-körbe körülötte. Jóllehet ő nem is egy Shraddha Kapoor, meg az is lehet, hogy ennek a hírnek fele is tréfa, meg nem is igaz, szóval várjuk ki a végét vele, aztán majd vagy nevetünk rajta, vagy nem.         

0 Tovább

A Haider Shraddhaval?

Azt már minden 40+ bw férfi színész a fejébe véste, szomorúan és de tudomásul vette, hogy neki már semmi esélye sincs Shraddha Kapoornál, legalábbis arra, hogy egyszer valamikor még az életben, a pályafutása során vele együtt szerepeljen onscreen. :(

Viszont jó hír lehet valakinek, valakiknek, hogy a legújabb hírek szerint az ifjú szépséges színésznőnknek sokkal inkább jönnek be a 30 körüliek, meg azok, akiknek a neve Sahiddal kezdődik. És aztán Kapoorral végződik. Na ki ismert magára fiúk?

Szóval Shahid Kapoor a szerencsés flótás, aki lassan elmondhatja azt magáról, hogy nem egy (Milan Talkies), hanem mindjárt két filmben is partnere lesz ennek a csípős szájú, és ígéretes tehetségű lédinek, akit tényleg nehéz kiismerni, megérteni vagy követni olykor már. Úgy, mint a nőket, általában, yep.

De persze ez még nem hivatalos. Egyelőre csak bwban pletykálják a reggeli kávé mellett, hogy Vishal Bhardwaj legújabb filmjének, a Hydernek, ami egy Hamlet (wtf) adaptáció lenne, és Kasmírban játszódna, ezzel a párossal, a Shraddhaval és Shahiddal az élen vágnának neki okosan. A Shahid féle az ofisöl, ő már aláírt, a Kaminey után tehát újra együtt dolgoznak, csak a női szerepre nincs még meg aláírás. Tabut is írják, de őt inkább mellékre.

Amúgy nem lenne rossz idea. De egymás után kettő már uncsi.  Shraddhat szívesebben megnézném más színész oldalán is. Ha mégse, akkor az éljen az ifjú pár, akarom mondani páratlan jodi, akikkel egyébként különösen szeret kémiázgatni Vishal, ha arra kerülne a sor.    

0 Tovább

Priyanka helyett Shraddha

Az Ekta Kapoor-féle, Tigmanshu Dhulia rendezésében majd egyszer elkészülő Milan Talkies színészcseréjét, vándorlását egyelőre nehezebb követni, mint az átigazolási időszakot a futballban. Annyi sok név merült fel ugyanis a projekttel kapcsolatosan, akikből voltak is olyanok, hogy már zöld utat kaptak, de aztán mégis máshogy alakult az életük. Vagy ők szálltak ki, vagy esetleg nekik mondtak nemet. De vegyük csak sorba, volt itt

  1. Imran-Priyanka
  2. Priyanka-Shahid
  3. Shahid-Shraddha

A legfrissebb hírek szerint most ez utóbbi lehet a győztes befutó, a nyerő választás. De persze ezt se vehetjük a készpénznek, mert az első kettőből sem lett semmi. De ha igaz az, hogy a készítők olyan párost akarnak viszontlátni a filmben, amilyen még nem volt, nem látott a bw világ, és szigorúan tartják magukat ehhez az elképzeléshez, akkor talán közel vagyunk megoldáshoz. És ebben van a jövő. A főszerepben velük jöhet akkor a Milan Talkies.

Az persze még kérdés, hogy Shraddha mit szól ehhez. Akiről tudjuk, hogy a generáció és életkorfób, azaz nem igen szeretne 'idős' férfi színészekkel dolgozni együtt. John Abraham erről tudna csak igazán többet mesélni például (aki nem kellett neki). A jó hír most az, hogy a kordifi közte és Shahid között csak egy tizes, nem annyi és kevesebb mint a fent említett másik színésszel összevetve, de vajon Shraddhanak ez még belefér kategória?

Ha hivatalos bejelentés születik, akkor meg is kaptuk a választ, márpedig erre most nagy esély van a külföldi szájtok szerint.      

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek