Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teri Meri Kahaani trailer második nekifutásra

Kunal Kohliról tartom, hogy nem felejtett el hirtelen filmet készíteni, ért hozzá ő. Csak ez most nem. Nem az igazi. Már a második trailert nézegetem el belőle, és sehogyse nem vonz, ragad magával, láncol a jegypénztárakhoz. Pedig fél éve még eddig eddig eddig voltunk vele, vártuk oly nagyon. De azóta jött egy sablonos, unalmas, mausam-szerű első előzetes meg egy ennél is gyérebb, gyengébb filmzenei korong, amik eltörték a lécet. Ettől még lehet jó, igazán jó a TMK, szeretném szeretni majd akkor, azonban az esélyeit sokadszorra játszotta már el, és a reményekkel is tele van a padlás. Én már valahogy kérném a következőt Kunaltól. Ez is mutatja, hogy mennyire nem.   

0 Tovább

Jabse Mere Dil Ko Uff (TMK zene)

Ezt legrosszabb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire felsül majd a Sajid-Wajid Kunal Kohlival élen. És erre tessék. Paf. Jól hallod, ez volt a földet érés. Teljes csalódás, már csak a filmben lehet reménykedni - az itt látottak miatt például, de igazából az se tartozik már a must-see mappába, kikerült onnan 'az egyszer majd megnézendők' közé. Ami azért awkward moment.  

 

0 Tovább

Shahid Kapoor a Davidben

Bejoy Nambiar a szuper Shaitannal elérte azt, hogy figyeljünk rá. Tényleg mindenre, ami vele, hozzá kapcsolatos. Így is tettünk. Hisz korábban írtunk arról, hogy belefogott egy új filmprojektbe, a Davidbe. Amihez csaknem sikerült lead actort találnia. Vagyis ez így nem igaz, mert volt, aki elvállalta, igent mondott rá, de oszt visszamondta. Meg ugye a rendező álma volt SRK, nagyon akarta, de hát nem jött össze végül az se.

Ezen események láttán nem csoda, hogy már majdnem lemondtunk arról, hogy valami nagy, valaki híres fog játszani a második filmjében. Amikor a héten megjelent, hogy Shahid Kapoor elfogadta a felkérést. Tehát látni fogjuk majd itt, pontosan ebben a darabban. Ejha. Talán még maga BN is nehezen hiszi el. A low budget, noname színészekkel operáló, bwmentes Shaitan és annak kis sikere után mindenképpen nagy eredmény egy Kapoor megszerzése és leszerződtetése. Ezt egyébként maga az actor is megerősítette, szóval háleluja. Éljen.

Van azonban még valami a David körül, ami egyelőre csak pletyka, de erősen cikkeznek róla. Arról, hogy a filmhez a zenét nem más, mint Anirudh Ravichander szerzi majd. Akinek a zseniális tamil Moonu (3) filmzenei korongot is köszönhetjük. Eszméletlen a csávó, és milyen fiatal még. Mit lehet ehhez szólni? Egy Bejoy-Shahid-Anirudh hármas ölni tudna, epik lenne, de nagyon. Várjuk a további híreket. Reméljük legközelebb pont kerül akkor a zenei rendező személyére is, és már a forgatásról jelentkezünk képekben.  

0 Tovább

Humse Pyar Kar Le Tu

Avagy a tömör unalom második felvonása Teri Meri Kahaani módra. Én kérdezek: hát mi a fene folyik itt, kedves Kunal Kohli és Sajid-Wajid? Az egy dolog, hogy a zenén már nem is csodálkozom, a Mukhtasar óta így van ez, de itt még a koreográfia is irtó kevés. Shahid úgy táncol mint Salman, PCből meg hiányzik az echte desi lány, akin a makeup se segít 1960-ban. Oké, kimondom: ha így folytatják, lassan a nézősből --> talán megnézem lesz. Full csalódás. Külföldi oldalakon már Mausam 2.0-nak becézik. Aj.      

0 Tovább

És aki az idei IIFA házigazdája lesz...

Az nem Boman Irani vagy Riteish Deshmukh, hanem Shahid Kapoor. Éljen. Személy szerint nagyon örülök neki, persze azért meg is lepődtem, hogy leváltják az előbb említett amúgy együtt egész jól működő párost. Még akkor is, ha pletykáltak róla, hogy ez fog történni majd. De most már biztosan hivatalos. Az IIFA sajtóközleményében írta, amiben még azt is megtudhatjuk, hogy fellépőként részt vett már két korábbi gálájukon is, viszont most először lesz házigazda náluk a bw színész. Akinek jelen állás szerint nincs társa még, talán nem is lesz, de azt ígérik, hogy az este során - a többi awardshoz hasonlóan - segítik majd a munkáját, és egyben színesítik a showt más sztár/celebhostok is.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek