Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aztán meg mégis

Pedig Deepika Padukone azt mondta a Koffee with Karan egyik adásában, hogy bizony közötte és Ranveer Singh között nincs az égvilágon semmi. Nem járnak, gurulnak, vagy ilyesmi, hanem csak és csak is és kizárólag barátok. Erre fel jött a hír, meg a képi bizonyíték éppen az ellenkezőjéről, arról, hogy Dee 28- születésnapját (tényleg hábé, ha már itt tartunk) na vajon kivel ünnepelte meg. Hármat találhattok. És a legszebb az egészben, hogy New Yorkig meg sem álltak az ünnepléssel, ami szerint nagyon nem akarták, hogy együtt lássák őket. Akik ott voltak, azt látták, hogy miután felismerték őket (basszus már NY-ban is tudják mi az a bw), Dee azért nem örült annyira neki. Később viszont csak megeresztett egy photot, hiszen a rajongók mégis az elsők.

0 Tovább

First Look: Kill Dill

Ranveer Singh levágatta... az arcszőrzetét (az a bajusz mennyire hiányzik). Aj.

De bréking: eszméletlen cool ez az ember, így is. Listát neki de azonnal. Meg róla, hiszen az idén férfi színészek közül egy sem volt ennyire kimagasló jelenség, meghatározó személyiség, és most hagyjuk a box office tésztát, mint amilyen a Lootera és a Ram-Leela filmek hírója.

És ez semmi. Lassan már fel is nő. Kezdi kapisgálni a színész szakmát hogy megy ez. A következő SRK jelen. Nem hiába van a jövő évre is már betáblázva ilyen szerepekkel olyan felkérésekkel. A Gundayt tudjuk, hogy lesz neki, és most Shaad Ali rendezésében a Kill Dillben is tiszteletét teszi majd - Parineeti Chopra, Ali Zafar, Govinda and Rani Mukerji mellett.  

Imádom a palit. Deepika is. 

0 Tovább

Erőt, egészséget, többet, Ranveer

Ahogy arról beszámoltunk, úgy egy hete került kórházba a színész, magas (dengue) lázzal, a doktorok szerint napokig nem is volt jelentős változás az állapotában, de most, mostanra hál istennek talpra állt, és elhagy(hat)ta a kórházat. Lábadozni ezek után már otthon fog tovább, egy ideig még, előírt gyógyszerek és orvosi utasítások betartása mellett.

Aztán, ha minden rendben lesz vele, akkor pedig jöhet neki a Ram Leela marketingelés, ami úgy is nagy falat lesz. Pláne azok után, hogy mekkora érdeklődést váltott ki, és nagy a hype körülötte teljes joggal, így mindenki erre lesz kíváncsi. A Krrisht akkor már bemutatják, amikor ez premierezik, de a Dhoom 3 meg még csak később kerül a mozikba, szóval van esélye szép bevételt összebogarászni magának, csak rajta múlik, hogy mit és mennyit.  

Más. Deepika Padukone. Aki nem csak, hogy partnere, partnernője lesz a Ram Leelaban, hanem úgy tudni még meg is látogatta, amíg kórházban volt. Mitöbb ezen találkozás után javult is a színész állapota. Mitöbb a kórház előtt is ő várhatta, és ott volt, amikor kijött. Ergó már régen nem a ruha van köztük... Jobbat jobbulást! 

  

0 Tovább

Ranveer Singh in GQ: The Wild One

Lehet Srk a király, mert ő mindent vitt, és akkor Hrithiket meg Aamirt még nem is láttuk, de mindegy is, mert idén a legcoooolabb bw arc toronymagasan Ranveer Singh. Aki már az év elején odatette magát, ha emlékeztek, egy fun performansszal a filmfare díjátadón, közbe baromi sok kálvária közepette leforgatta a Looterat, legutóbb a Vogue színfalak mögötte lopta a showt, most meg a GQ készített el vele egy igazán őrült, férfias fotósorozatot, amit férfi létemre lapoznám is azonnal. És lehet mondani rá, hogy overactingművész, egoistaforma, tenyérbemászóképű, de színésznek viszont nem utolsó, és szórakoztatni azt tud, ami bwban pont a legelengedhetetlenebb eszköze a filmiparnak. Jó helyen és jó időben. Azért valahol remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, nem kallódik el félúton, mert van benne egy rakat potenciál-aranybánya.

És akkor nem beszéltünk arról, hogy még egy filmszereppel adós, hiszen a Ram Leela jön majd novemberben, vele-Deepikaval-SLB-val, amiben érzem, hogy nem fogunk csalódni. Se benne, se a filmben.

Addig meg kamillázatok ezen, rajta, eyecandy, és a modell se csúnya. A rapbetétek pedig csak agyonkolorizálják az amúgy se szürke howtomakeitet. C'mon.        

0 Tovább

Rágyúr a szerepére

A képen Ranveer Singh, aki a jövőre érkező Ram Leelaban, Sanjay Leela Bhansali (Devdas, Black) új filmjében, fog kinézni így, nem akárhogyan guajarati Romeoként. Filmbeli partnere pedig Deepika  Padukone lesz. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek