Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Thug Le

Az egyik olyan Ladies vs Ricky Bahl számhoz érkezett most teljes - még egyszer mondom teljes - zenés és táncos video, amit még a kiértékelésnél is értékelhetőnek tartottam a filmzenei albumról. Ebben azóta sincs változás, még mindig ez a második kedvencem az Aadat se Majboor után, de nem topfavorit, az év legleglegje. Amit az is mutat, hogy nem olyan sokszor nyúltam vissza miatta, a replay után, mint a másikért vagy a többi ideiért éppen. Azt hiszem picit elveszik a felhozatalban, nem oly kiemelkedő. De, de talán ezzel a koreográfiával sikerül majd jobban megszerettetnie magát velem. Szó mi szó látványra nincs is panasz, vizuálorgia Anushka Sharmaval az élen. Nagyon poros. Szép.

0 Tovább

Ladies vs Ricky Bahl beposzterezve

 

Megvan az új hátterem, ami nem ez, hanem a másik sok közül az egyik. #ladiesvsrickybahl

 

0 Tovább

Ricky Bahl must die

 

Akinek megvan a posztcím az azért, akinek meg nem az azért nézze az LvsRB előzetesét. Röviden arról szól, mint a reklám. És tessék. Lucknow [snitt], Mumbai [snitt], Delhi [snitt], de a Ricky Bahl charm még mindig tart. De még mindig, és még mindig, majd összesen 17 városon keresztül. Ez bizonyíték. Ellenállni neki lehetetlenség, 28 nő nem is tud, az ő pénzük bánja persze. Aztán jön az a bizonyos 29. ergo színre lép Anushka Sharma bikiniben...Wow. Képszakadás. Mi is lesz itt a történet, hol, kivel? Nem tökmindegy? Nagyon ismerős, kiszámítható, a zenéje se klasszik, de ettől még lehet fun! Igazam van vagy igazam van? 

0 Tovább

Flight of the Lovebirds

 

Kinek a hölgy, kinek az úriember. A két színész most a Filmfare magazin lapjain feszít édes kettesben. S ha már itt tartunk, náluk, akkor a bulvár is úgy tudja, hogy nem tudja mi van vagy mi nincs köztük. Én mondom: a ruha. Egyik nap még egy Kapoor a kiválasztott, a másik nap már nem, szinte és teljesen @követhetetlen ez. De miután két filmben is alakítottak már párt, mindenki rossz, aki rosszra gondol. Sőt. Ha ehhez hozzápluszozzuk a tényt, hogy az új filmben, a Lv/sRB, emlékszel mert emlékszel rá, ugyancsak a megszokott felállás érvényesül, azaz harmadjára szerepelnek együtt hindi moziban - rövid időn belül, akkor teljesen érthető, jogos az összeboronálási igény a lapok részéről. Mindezek mellett hiszem azt, hogy ez a photoset ennek az új filmnek is szólhat többek között. Mert comingol, egy hónap van vissza, video song is befigyel....blablabla. Szóval a lényeg: nem hiába kerültek be pont most és most pont az újságba, vili. Bár az is igaz, hogy ez tök századlagos akkor, amikor a képeket nézed, olvadás az egész. Még akkor is, ha tudjuk jól, hogy Anushka milyen amikor reggel kiugrik az ágyból, without makeup. De inkább nem ragozom tovább a témát.

0 Tovább

Ricky Bahl is here

 

Tegnap még csak coming, ma meg már here is Ricky Bahl. A poszter után gyors bedobtak a közösbe egy ilyen video songot, ami alapján már biztosan kijelenthető, hogy a lédiknek nagyon-nagyon de még annál is jobban vigyázniuk kell magukra, mert Ranveer Singh's karma is a bitch, és a sármjától nem lesz olyan aki  el ne olvadna ott rögtön. You're next.

Egyértelműen egy nőfaló karakter lesz, akinek arcképekkel van kifestve a fala, s aki sok helyen megfordul, miközben a táskájában csak növekszik a pénz mennyisége. Kihasználás evör. Oké klisékarakter a négyzeten, de valahogy ez első blikkre mégis jól áll neki, még ha az első komment arról szól, hogy mennyire is utálja őt valaki... persze ettől még a szerep jól áll neki. Amúgy a zenéről meg semmi rosszat, csak jót, a hét legújabb és legjobbja lehet. Város a várós.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek