Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jism 2 trailer

A Jism 2 NEM pornófilm - állítja Mahesh Bhatt, a producer. Szerinte inkább konzervatív és hagyományos mozi lesz, már csak a sztoriból kiindulva. Hiszen leegyszerűsítve arról fog szólni, hogy egy pornósztárnak (jelen esetünkben Sunny Leone) is van, lehet szíve. Lehetnek érzelmei, sőt ki nem mondott vágyai, hogy szeressék, megtalálja az igaz valódi szerelmet, szeretetet. Aha. Akinek tehát arany szíve is van, meg bűnei, ahogy mindenkinek.  

MB azt is elmondta, hogy az érzelmekben (az érzelmi hányados) fog igazán nagyban különbözni az eddigi készült, látott bw erotikus thrillerektől a Jism 2. Szereti is úgy reklámozni, mint valami egészen új műfaj megszületésének kezdetét. Erről írtam is az egyik dalpromónál. Van is benne valami. Hiszen pornósztár nem sokszor szerepelt eddig bw filmekben. De nyilván Makesh nem erre gondolt. Hanem arra, ahogy bemutatja, mert eddig így nem mutatta be senki. 

Elmesélték már több ruhával, kissek nélkül, kevésbé bevállalósan. Mégis csak ez bw. Vagyis volt. Hiszen Bhattek a fejükbe vették (rímel), hogy változtatnak ezen. Kilővik a sztereotipiákat, és egy ilyet filmeznek az ágyban. Ehhez persze kellett Sunny Leone is, meg a többi már inkább férfi színész. A zene többnyire rendben van, a történet söralátétre való, de mégis nem mindennap látunk egy pornósztárt (bw) filmben pornósztárt alakítani, így ki nem hagynánk semmi esetre sem. Premier: augusztus 3.  

0 Tovább

Jism 2 dupla filmzenével

Miközben az Indiába visszatérő Sunny Leone megpróbálja eladni élete első bw (nem pornó) filmjét valahogy, addig mi inkább, helyette, a zenére támaszkodunk, mert ők inkább azok, amik meggyőzhetnek arról, hogy néznivaló jóság lesz ez a Jism 2. Hé válá. 

0 Tovább

Jism 2 poszter

Sunny Leone így fürdik le. Most a Jism 2 friss poszterén csodálhatjuk őt. A hátát. 

0 Tovább

Yeh Kasoor

Az első darbetét promó óta motoszkál bennem az, hogy Mahesh és Pooja Bhatt a Jism 2-vel úgy hozza el az erotikus mozit, mint műfajt az indiai mozikba, ahogy azt előtte, előttük senki nem tette (vagy talán nem merte megtenni).

Régen erre persze lehetőség, esély sem lett volna, oké, de ma már azért túl vagyunk több tabumegdöntésen is a képkockákon, a(z india) mozikban (melegek, spermák, csók, ágyjelenetek ecete ecete), készültek erotikus thrillerek, ergó várható volt, hogy lassan következni fog egy ilyen is a sorban.

Az már más kérdés, hogy ehhez egy Sunny Leone kellett, mert egy mai színésznő (nem pornó) aligha vállalta volna el azt, amit ő simán. Ettől még nem feltétlenül rossz az amit csinál, és élből pornó az, ami majd lesz a végeredmény (ahogy azt a sok okos tudja jó előre).

Bár az is kétségtelen, hogy igazán forró jelenetekkel lesz telipakolva a Jism 2 (a promó is árilkodik), de hát a műfaj akinek nem inge inkább ne vegye magára. Ha meg véletlenül melegebbet akar, vagy többet, annak már máshol kell Sunny Leonet néznie. Ez annyi lesz amennyi.

Végezetül pedig nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Yeh Kasoor messze nem a legjobb Jism 2 filmzene alapanyag, de azért hallgatnivaló jóság.     

0 Tovább

Yeh Jism Hai Toh Kya

Mielőtt bárki megkérdezi, igen-igen ez az a zene, ami schmittelve lett egy törökből. Amúgy a Jism 2 filmzene, és Ali Azmat dalolja el. De még hogy. Egyedül ő miatta érdekel még a film. Komolyan meg is mentheti a leégéstől (ha úgy alakul, magyarul szar lesz), cipelheti majd a hátán, el tudom képzelni simán.

Bár ne szaladjunk annyira előre. Örüljünk annak, egyelőre, hogy van egy ilyen fasza, addiktív, extrém mód dallamtapadásos nótánk, ami egyszerűen nem hagy teret, valamennyi lejátszási kreditet semmi másmilyen zenének. Meg ami a napsütésben, a szélben, az esőben, a jégesőben is tartja magát, ugyanúgy szól. Ugyanolyan jól.   

És azt hiszem ki kell mondani, itt az ideje már na, az év harmadik negyedévének egyik meglepetés bw zenetárgya is lehet akár a Yeh Jism. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.07.31.
2012.07.20.
2012.07.12.

Utolsó kommentek