Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yo Yo, Badshah, azok meg kik?

Mert jön Imran Khan. Nem a színész, nem a bokszoló (...), hanem az énekes, rapper. Aki majd a Tevarban egy dal erejéig betör a bwizniszbe. Ez lesz az, Let's Celebrate címen, és hamarosan már többet is láthatunk meg hallhatunk belőle, mint pár másodperc. És lehet, hogy nem vágom a centiket miatta, de mégse egy újabb YoYo dal, hanem mégis más valaki, valami sül ki ebből, neki welcome to bw. Van egy jó férfi megérzésem. 

0 Tovább

Alia mint/a rocksztár

Egyre biztosabb, hogy a távoli jövőben kell majd számítani egy Rock On folytatásra. Nem halálbiztos, de a legújabb hírek szerint rábólintottak már azok, akiknek kellett. És ezek nem mi vagyunk, a nézők, mert mi amúgy is örülünk neki, annak ellenére, hogy az egy az egyben is simán megállja a helyét, nem szükségeltetik égetően tesó hozzá minden körülmények között. De várhatóan érkezik. Mitöbb a pletykák már arról szólnak, hogy Alia Bhatt fog dalolászni benne. Elég sokat. Ami egyrészt szomorú, hiszen lehet akkor nem látjuk újra Prachi Desait, másrészt jóság is kiturkálható belőle, mert Alia már a Highway és a HSKD esetében megcsillogtatta létező énektudását (ez utóbbi ágyazva alant), szóval nincs mitől félni. Sőt. Várjuk.  

0 Tovább

First Look: Dolly Ki Doli

A minap megtekintett Khoobsurattal megint nem lett nagyobb színésznő a szememben Sonam Kapoor, de valahol már nem is várható. Ő a tipikus, aki  második ligában szépen jól elvan, jóllehet egy komoly alakítás azért ráférne, vagy csak megnéznénk mire menne vele mégis. Egyelőre viszont be kell érnünk azzal, ha bűnözik éppen, és szíveket tör össze. Amit majd Abhishek Dhogra debüt filmjében, a Dolly Ki Doliban fog elkövetni a hírek szerint. A jövő év elején érkező con-filmben ott lesz még Rajkummar Rao, Pulkit Smarat és Varun Sharma is. Itt meg egy első blikk.

0 Tovább

A jövő

Vagy van az már jelen is.

Alia Bhatt pl engem meghazudtolva az idei év bw arca lett. Kvázi nem egy férfi színész, nem egy Khan, hanem Ő igen. Mind 3 filmjét imádtuk (higway, 2 states, hskd) és mellé még olyan vírusvideókkal ajándékozott meg minket, amikkel más senki úgy és ahogy. Cool.

Shraddha Kapoortól pedig igaz, hogy csak az Ek Villaint láttuk - még, de az elég is volt, beérjük vele jövő évig. Nyilván elfogultak vagyunk vele, de az idő neki dolgozik, és az ABCD folytatás majd helyre tesz minket vele kapcsolatban. Azaz, hogy a báj nem minden sokszor, bevállalta annyi szent, meglássuk.

0 Tovább

Aishwarya jönlát

És visszatér. A gyereket addig odadobja apucinak, mert a kamera várja. Vagy fordítva. A lényeg, hogy a színésznő a gyes alatt, után is tele volt felkérésekkel, amikből sokszor vacilálni se kellett, hiszen bárki rábólintott volna élből. Ő se tette ezt másként. A minap kettő lett hivatalos ezek közül.  

Az egyik Chalti ka Naam Gaadi remake lesz. Rohit Shetty rendezi, és  SRK pedig a hero az oldalán . Ők lesznek tehát az új Kishore Kumar - Madhubala 2.0. Míg a Devdas is felevenedik a távolban, ha másért nem is, ezért érdemes lesz, volt forgatni visszatérni. 

A másiknak már címe is van. Ae Dil Hai Mushkil. És nem akárki, mint  Karan Johar rendezi majd , akivel először dolgoznak majd együtt. A színészkettős Ranbir és Anushka lesz, nem amolyan szerelmiháromszöges, ahogy azt KJo ígéri, meg tervezi bemutatni 2016 nyarán. A zenéket Pritam hozza össze, a helyszíneket pedig New York, London, Párizs és Delhi adja majd. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek