Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Régmúlt

2012.szeptember
2012.augusztus
2012.július
2012.június
2012.május
2012.április
2012.március
2012.február
2012.január
2011.december
2011.november
2011.október
2011.szeptember

0 Tovább

Az élet nem Bollywood

Egyelőre tényleg nem az, de még lehet. Pont a minap hoztam fel ezt twitteren, hogy van benne potenciál. Hiánycikknek is hiánycikk, én annak számítanám - hazánkban és világszerte, abból kifolyólag ugyanis, hogy lényegesen kevesebben nézik, mint a külföldi mozikat. Most oké, nem vagyok vak, tudom nem keresik annyian, mint a cukrot válságban, sőt, viszont látni a helyét a sokszor szűkös kínálatban, a mozitermekben vagy akár a polcokon. Elférne ez egy-egy hétre, lenni elfogult, a száz másik ámerikái tucat mellé. De nem. A helyzet az, hogy a súlya megkérdőjelezhető a mai napig, ami aztán egyenesen halálra ítéli minden fronton a többiekkel szemben. És(sel nem kezdünk, bla..) erről nem csak a belterjessége, a zártsága tehet, az a felelős, amivel oly sokáig jellemezték az indiai filmgyártást, hiszen mára már bárhol akárki, akárhol bárki tud bwfanatizmusának eleget tenni. Úgy vélem minden baj forrása tőlünk eredeztethető le, az esélymegnemadásról, hogy csak egyet emeljek ki azok közül, amik a folytatásban szerepelni fognak.

0 Tovább

Namaste

Akkor start, itt és most.

Talán már te is jártál úgy éppen anyáddal (?) valami mással, hogy tudtál róla, a létezéséről, netovább ismerted őt, pofáztál róla, vagy nem és mégis megtetted, aztán hirtelen a fékre léptél-léptettek, jött is a szembepuszi és kiderült, hogy az addig pont olyan közel volt hozzád, mint ide India. Na, telibetalált?

Bollywood valami ilyen. Vagy lehetne, mert még a fékezésig nem-is jutott el. Hogy miért? Zipp státuszba van, száj az tátva, rengeteg fals, fail, troll flame bécsikeringőzik a nevével, amik nagyrészt csöppet sem tartoznak hozzá és még renomégyilkosok is egyben. Most ezek után tényleg van kiút, há'de merre?

Nem nagyon látni, még bizonytalan, az is lesz sokáig. De a calacitra (ejtsd: csálcsitrá) csendtörő próbálkozása azért csak behúzhat egykét pofont kéziféket azoknál, akik eddig darkban tapogatóztak nagyon messze a fényt hozó kapcsolótól. Főcélnek oké ez is megtenné, bwszűzoltónak lenni, minél több új kisnagy halat befogni, azonban mégse.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek