Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Várlak még, EMAET

Imran Khan vblog újratöltve. Talán még emlékszünk is milyen volt az előző, már hogyan felejthetnénk el, most meg itt van a harmadik része lentebb, amin azt láthatjuk, ahogy a színész a kamerájával, azon keresztül mutatja meg, hogy mennyire izgalmas is lesz már az Ek Main Aur Ekk Tu várva várt első trailere. Meg mennyire humoros, meg mennyire drámai, meg mennyire érzelmes, meg mennyire mi minden még. Erről egy bizonyos Kareena Kapoor reakciói árulkodnak el neki, a számunkra, akit éppen a trailer nézése közben vesz fel s aki elmondani nem tudja milyen jó lesz ez, csak megmutatni. Na de most komolyan, ezek után tényleg van olyan, aki nem várja. Még öt nap!

0 Tovább

What's your name?

A tények már mindenki előtt ismertek. November 16-án látta meg a napvilágot Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan első közös gyermeke. Aki lány lett. Egy egészséges, csodálatos és édes kis hölgy, ahogy az apja nevezi. Pontosan így, mert máshogyan jelen pillanatban nem igen tudja. Ugyanis a babának nincsen neve, még nincsen. Ezért a színész most arra kéri twitteren keresztül az embereket, a követőit, hogy ajánljanak neki, nekik, a gyereknek, valami olyat, ami A-val kezdődik. Még szerencse, hogy a kezdőbetű legalább megvan. AB-nek persze többet se kellett mondania, az ötletek jöttek és jöttek: Avanthika, Arya, Avisha, Aradhna, aaaaa. Arra speciel nem tudom mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyik is legyen A név.

0 Tovább

This is kung fu

0 Tovább

Miből lett a ?

Ők is voltak ám gyerekek. Nem mindig csak a sztárság meg a színészség körül forgott az életük kereke. Ez biztos? Biztos. A képmontázs az itt következőkben erről árulkodik majd jól. Magyarán visszafordítjuk az idő kerekét, amikor még nem a kamera, hanem a fényképezőgép előtt ment a pózőrködés a számukra.

Ööö, az az igazság, ha nem lennének feliratok eléggé bajban lennék. Tippre három vagy négy lenne az, csak, amit biztosra mondanék. Pl: Srknak már akkor is ilyen feje volt, csak nem volt szuperhős szálkásra gyúrva, Katrina Kaif detto gyúrás nélkül. De Madhuri Dixit az elsők között lenne, akikre ráhibáznék, vagy Amitabh Bachchan is. John Abraham meg már akkor is hanyagolta a suitup témát. Vannak rajtuk kívül még soha nem találtam volna ki arcok, Rai vagy Chopra mindenképpen idesorolható. Ha meg a leglegleg kategória nyertesét kéne díjaznom, akkor egyértelműen Salman Khan lenne az.

0 Tovább

Ne a nőt nézd, hanem a pólót

Lehetne ez a következő kép címe akár. Vagy talán az, hogy tudom mit fogsz kérni karácsonyra? Hát ezt, amit a bwszerelmes (BBC ázsiai netwörk) rádiós házigazdák Raj és Pablo talált fel és ki. Akik most beszálltak a pólógyártásba, mint Vágási Feri az internetbe. Persze nem gurigáznak kicsiben, több brit divattervezőt is megfűztek már, hogy érdemes lenne belevágni, és ilyet csinálni (#howtomakeit csak itt könnyebben megy). De még milyet! Olyan városi viseletet, ami aztán szorosan köthető a hindi filmekhez, de csak szigorúan a hódolat jegyében. A Bollywood Jollygood elképzelés a retroba nyúl vissza, a tutiba, ami most menő nagyon. Pontosabban a retro művészethez, azokhoz az időkhöz, amikor még kézzel festették az indiai filmplakátokat. A BJ ezt szeretné életben, a köztudatban megtartani. Elsősorban a fiatalság előtt, akik már nem emlékeznek rá, de az öregekre is gondolva egyúttal, hogy ők bizony, amikor még gyerekek voltak.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek