Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Stunning. I love being here and I always wanted to see the Taj."

A nap képe. Pózolj a Taj előtt, mint Tom Cruise.

0 Tovább

Tu Mera Superman

Az imént dobta ki elém ezt a képet a tumblr, bw címszó alatt. Még hogy női pókember, aki superman társasában táncol, repül, énekel meg ilyesmi? Izé, ilyen is van, that awkward moment. A kép a Dariya Dilból való, ami egy 1988-as film, és aminek a tu mera superman című számához készült video még többet mutat ennél is. RB na ez a funfunfunfun!

0 Tovább

Flash mobw

0 Tovább

Kids, don't try this at home

Ebből tényleg csak a popcorn meg a cola hiányzik, ami a kezembe csücsülne, miközben nézném. A jelenet Bw legdrágább filmjéből, az ebben az évben bemutatott, általam csak India avatarjaként számon tartott Ra Oneból való. Ami ha minden igaz, még tartalmaz egy-két ilyen hasonló szintű csomo más csodát is. Akinek ez a vid meghozta az étvágyát, annak a trailer árulkodik még többről is. Egyébként szerintem van annyira jó, élvezetes, ötletes, mint más hasonló "ilyen megállítom a vonatot, és megmentek mindenkit rajta" próbálkozás. A csúcspont benne pedig egyértelműen 2:06-nál van, amikor is megfordul a levegőben g.one, a szuperhősünk, állati.

0 Tovább

Múzeum is készül már bwnak

Az octogon írt róla bővebben a minap, én meg rátaláltam és rácsodálkoztam, hogy ilyen is van. Akarom mondani ilyen is lesz. Egy Bollywoodi Múzeum, amit Mumbaiba építenének a most megjelentetett Yazdani Studio tervrajzok alapján. A képeket látva tényleg egy feltekert szalagra hasonlít kívülről, nem másra. De ez is volt a cél gondolom. Mármint, hogy aki arra jár, akár turista akár nem, annak egy impozáns, szemkápráztató és csalogató valami legyen, ami már ránézésre is filmes hatást, benyomást keltsen fel. Mintha csak egy könyvtár könyvekből épülne, azokból lenne kirakva, ilyenre is van példa persze, ha jól tudom. A lényege magyarán, hogy messziről adja el magát az épület, és már formájában, külsejében, csomagolásában közvetítse mindazt, ami benne mögötte van.

Menjünk befelé, mert az is megér egy-két szót. A külső mellett az se törpül el nagyon, sőt. Az, bwról lévén szó egy színes, álomvilágba kalauzol el minket, ahogy filmjei is szoktak általában. A cikk egy galériához hasonlítja az egészet, belülről, ahol megtekinthetőek lesznek majd régi-új-híres-kult filmrészletek többek között. Olyasmi élmény lehet ez, nekem az jön le belőle, mint amikor először találkozol Indiával, a filmgyáraival, azok alkotásaival. Ergó nem tudod hova tegyed a fejed, mert annyi minden látnivaló van benne, jobbról-balról jönnek az új impulzusok, de ha megszokod, nem szabadulsz tőle. Érdekesség, hogy ezek a filmrészletek élők lesznek, nem csak egy helybe állnak, mint a gyerekek a parkban, hanem állandóan váltakoznak majd egymással.

Ebbe én most első olvasatra elég sok lehetőséget látok. Pl el lehet vinni a játékosság felé, így még jobban erősítve a mozi jelleget (lejátszás, megállítás). Vagy, még be lehetne vonni az ott tartózkodókat is, akik saját maguk irányíthatnák (felborítva az autot) majd a részleteket, akár kérésre, akár máshogy. Úgy vélem, ha ezt a részét ügyesen megragadják és kihasználják, ami benne van, a technika csodákra képes ugye ma már, akkor ez főnyeremény lehet világszerte. 

A BM e mellett szolgáltatásaiban még rendezvényeket is szervezhet le. A hírek szerint alkalmas lesz rá valamint a kialakított mozitermeiben filmpremierek is láthatóak lesznek majd. Meg ki tudja mire lesz még jó? Egyelőre szép tervek. Talán túl szépek is. Vagy ne legyek ennyire pesszimista?

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek