Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tujhe Sochta Hoon

Nézem és hát néha tökre irigylem Emraan Hashmit. Amilyen nők körül veszik, de állandóan. Mert ha csak a Jannat szériát veszem elő, az eddigi két részt, az is bőven elég. Lássuk csak: az elsőben a modell Sonal Chauhan volt mellette; most meg a folytatáshoz egy misz indiát kapott: Esha Guptat. Igazi csajmágnes tehát a színész. De persze az ok, a miértre a válasz is egyszerű, hiszen az egész hátterében az áll, hogy alig-alig van, volt olyan filmje, amiben nem romantic herot játszik éppen, amihez meg ugye pont múzsa (NŐ) kell, kell neki. Anélkül tényleg nem megy. Szóval irigylem tovább és előre.

De azért a Tujhe Sochta Hoont nem csak nézni érdemes és kell, hanem hallgatni is jó. Pritam idei legjobb ost-jen található meg ez a dalocska, már csak ezért is. Ami bár messze van a korong legkirályabb trekk-kreditjétől, de mindenképpen az elithez tartozik. És basszus amennyit picsogok már róla, a soundtrackről, erre még mindig adós vagyok vele, a posztolásával meg a kiértékelésével. Ez azért eléggé feltűnő, hogy a fene.  

Visszatérve erre. Maradjunk annyiban, hogy megéri kattolni a következő promora, mert sem szem, sem fül nem marad majd szárazon, komolyan hajtást neki.         

0 Tovább

Tera Deedar Hua

A Tu Hi Mera után ez is megkapja a maga kis promóját. Nem olyan jó, mint éppen az, de egy másodpercre se vette el a kedvemet a megnézéstől és ez fontos. De persze nem is növelte, jóllehet azon nincs mit. Mert úgyis kötelető képkocka-néznivaló lesz. Ah, hogy még egy hónap van vissza. 

0 Tovább

Jannat 2. Trailer.

A desi Fegyvernepper megérkezett KKC, azaz Kutti kameeni Cheez személyében. Akit Emraan Hashmi alakít majd. Ő visszatér, de azt érdemes leszögezni, hogy a Jannat 2 az első résszel nem lesz sok átfedésben. Mert ahogy a színész is nyilatkozta: ez nem folytatás, hanem franchise. Mondtam már, de bwban amúgy is teljesen másképpen gondolkodnak a folytatásokban, a folytatásokról, mint nyugaton, Amerikában. Ezek nem nagyon függnek össze, nincsenek átfedések, vagy ha mégis, akkor is csak kevés.

A trailer meg? Nem nehéz szeretni, azok után pláne, hogy az első is mennyire de annyira bejött már. És ahogy az itt látszik, ezen a vonalon (legfeljebb a krikettet az illegális fegyverkereskedelem váltja fel) mennek is tovább. Helyes. EH (bad boy) újra az életét adná a pénzért, csak az a hajtja, de azért Lovegurut is játszik néha, mert a szerelem is kell. Ez a kettő a fontos a számára. És ennyi. Most Esha Guptat nézi ki magának és fűzi nagyon. De kap még egy zsarut, egy ellenfelet (Randeep Hooda az) a nyakába, mert a könnyen jött pénz nem igazi boldogság. 

Ezek után ki ne akarna találkozni Sonu Dilli KKC-vel. Majd májusban.  

0 Tovább

Tu Hi Mera megint

Egyszer már volt, láttuk, de most még egy percet rápakoltak. Mera mera mera. Király. 

0 Tovább

Tu Hi Mera promó

Gyerekek, nem tudom úgy végignézni egyszerűen, hogy ne mosolyogjak rajta, vagy ne plébekeljek rá. A zene egy dolog, azt kibeszéltük az előbb, de miafene még a vid is király hozzá. Pedig Emraan Hashmi Emraan Hashmi olyan amilyen, Esha Gupta szimplán szép, és le"B"éztem a filmet korábban már, de valahogy működik az egész. A látott és hallott dolgok (aka dalbetét) összemaszáláznak a fejed felett, és te csak arra tudsz gondolni, hogy mikor jön már az a - Jannat - folytatás. Egyébként a pakisztáni Shafqat Amanat Ali énekli el nekünk, ez kimaradt még, de más talán nincs hátra. Lássuk is akkor.  

0 Tovább
1234
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.13.
2014.05.01.
2013.10.24.
2013.04.06.

Utolsó kommentek