Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Raaz 3 trailer

India legsikeresebb horror franchise-ja (igazából rajta kívül nincs sok) a harmadik részéhez érkezett. Vikhram Bhatt lesz a rendező, míg a színészeknél visszatér az első részből Bipasha Basu, a másodikból pedig Emraan Hashmi. Valamint még az az Esha Gupta is szerepel majd benne, akit idén pont a Jannat folytatásban Emraan mellett csodálhattunk meg. Jöjjön a trailer. Lássuk. 

Történet köbö annyi, hogy egy szebb napokat is megélt szupersztár berág az ifjú sztárjelöltre, Sanjanara, aki minden díjat haza visz előle. Ezért fordul a black magic-hez, hogy nemár, neki kell, kéne ott lennie, ahol most ő van. Tehát a leány ellen megy, de könyörtelenül. Ám kettejük sztorijába akarva-akaratlanul még egy filmrendező is belefolyik. Aki beleszeret Sanjanaba, ezért meg is tesz mindent azért, hogy megvédje őt, a lelkét, blabla a gonosztól. 

Eh. Már a plakátokkal se voltam kibékülve, és akkor még ez az előzetes sem feltétlenül győz meg arról, hogy látni kéne. Olvasom, hogy sok helyen azt írják róla kiszámítható. Nem tudom, ez bwi természetesség, annyira nem nagy fail. Inkább azt remélem, bízok benne, hogy lesz benne több, valami plusz majd elültetve a filmben, teljes hosszában. Nem ennyi és annyi, amit most tudunk róla éppen. De, hogy jót is mondjunk a végére. Képileg pl. rendben van. 

Verdikt. Picit b kategóriás a drága, első látásra, azonban ettől még lehet(ne) guilty pleasure az egész. Vagy annyira rossz, hogy már jó pölö. Szeptember elején mutatják be, akkor majd kiderül, hogy melyik az igaz rá. 

0 Tovább

Esha Gupta a Maxim címlapján

A modell bw pályafutását a múlt hóban bemutatott Jannat 2-ben kezdte el. Annyira nem szólták le a kritikák, szóval biztos nem emiatt fogja a fejét. Sokkal inkább a felkérések láttán, amiket kapott, miután látták ott Emraan Hashmi oldalán. Ja, hogy te nem is a fejét nézed? 

0 Tovább

Jannatein Kahan egyenesen a Jannat 2-ből, ami mögött meg van valami

Ahogy készült, ahogy anno szólt, és most itt van, amilyen lett is végül Pritam szerzeménye KK előadásában. Imádom. Nem ragozom túl és tovább. Már csak azért sem, mert van itt egy érdekes, sokkal érdekesebb hír a Jannatról, annak folytatásáról. Ami szerint Mukesh Bhatt - és csapata - ellopta a mumbai író Kapil Chopra történetét. Legalább is ez utóbbi ezt állítja, a másik fél persze tagad. Az igazság majd kiderül, egyedül azt nehéz megérteni még mindig, hogy ezekre miért a bemutatást megelőző egy-két napokban derül fény. Nem igaz, nehezen hiszem el, hogy egy több mint egy hónapja agyonreklámozott filmnek a promóiba most futott csak bele valaki, tök véletlenül. Na mindegy, a filmet úgyis bemutatják, szóval ooooo.   

 

0 Tovább

How to make it: Jannatein Kahaan

A ráncfelvarráson átesett Zara Sanak, a mai és új nevén Jannatein Kahaan dalbetétjének elkészítéséről akad pár percnyi most itt a lejátszóban. Nem regélek sokat hozzá, csak azt, hogy mostanság ez az egyik olyan tétel, amit jajdeszeretnék már látni egészben, a filmet nézve. Oooooolyan jó lenne.  

0 Tovább

Rab Ka Shukrana

A Jannat 2 egyik (ha nem a) legjobb filmzenéje a következő, bizonyos Mohit Chauhannal az élen. Mikor először jött velem szembe olyan volt, mint ha a Haal E Dilt hallanám picit. Nem az, nem is hasonlít rá, de az egész hangulat, a dal felépítése arra emlékeztetett. Pontosan arra, ami [HED] ugye 2011 magasan legjobb filmzenéje volt, listáztunk is róla.

Amúgy meg minél többet hallgatom Pritamot, annál inkább érzem azt, hogy ő elsősorban - még mindig - az ilyen líráival, balladáival tud igazán nagyot alkotni. Ezekben van otthon a zenemágus, copy ide vagy oda. Persze az idei Pungi dal rámcáfol, de hát a sok szerelmes melódia mellett az neki is gondolom jól jött meg a rajongóknak.

Visszatérve erre. Tessék csak nézni, még akkor is, ha látottakban az eddigi dalbetét promókat nem éri fel. A Tu Hi Mera ebben pl. verhetetlen.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.13.
2014.05.01.
2013.10.24.
2013.04.06.

Utolsó kommentek