Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stardust: Esha Gupta

Éppen a Stardust legújabb számát lapoztam, amikor ezzel találtam szembe magam. Nájsz. Egyébként meg azóta se fordítottam tovább vagy néztem végig az újságot. Teljesen jogosan, teszem hozzá.  

0 Tovább

Oh My Love

Volt róla szó, hogy az OML a Raaz 3 egyik gyönyörű szép zenéje, amit Shreya Ghoshal és Sonu Nigam énekelnek el. Tipikusan úgy, hogy azt nem lehet és elég egyszer hallani. Sőt, még duplikálni is érdemes a blogon, attól függetlenül, hogy látottakban n/sem ejt semmi újat magában. A ma este azonban megfelelő arra, hogy újra velünk legyen.    

0 Tovább

Khayalon Mein Bhi

Van akit ezek után is érdekel a Raaz 3. Van akit nem. És vagyok én, akit lassan hidegen hagy már. A zenék még el-elmennek, viszont minden ami nem az, az nagyon kevés. Már nem is vonz igazából - ez az egész Raaz-témázás. Ebből aligha lesz megtekintés. Hiába is Esha Gupta gyönyörűsége így meg úgy. 

0 Tovább

Chakravyuh trailer

Na Prakash Jha megint közelebb hozza Indiát, hozzánk, akiktől az annyira messze van. Irány is tanulni. Mert ahogy azt már jól megszokhattuk, tőle, megint egy olyannal jön, ami indiaközpontú nagyon, és csak vele foglalkozik minden egyes képkockájában. Aktuális gondokkal, valóságósággal, meg azért olykor egy kis bwi életérzéssel.

A Chakravyuh esetében a Naxal-problémát* mutatja meg, abból indul ki, meg két barátból, akik aztán egymás ellenségei lesznek később. Igazából többet róla csak betűkoptatás lenne írni, mert ez a 3 perces trailer úgyis elmond mindent. Hogy mennyi? Igen annyi. De most ennek ellenére is nézős a darab, mert nincs év Prakash Jha mozi nélkül. Hiszen a mellett, hogy olyanról forgat, amiről más nem, még jól is csinálja, nem zs katgyáros ő.

Valamint mellette szól, a film mellett, hogy Arjun Rampalt, Abhay Deolt és Manoj Bajpayeet így együtt még nem volt szerencsénk látni. Se másnak, se senkinek. Jöhet.     

*A naxalizmus a maoizmus Indiában használt informális megnevezése. A mozgalom központja Nyugat-Bengálban van, de kiterjedése, az ún. „Naxal-öv” közel 92.000 négyzetkilométerre rúg. A mozgalom követői 2004-ben pártot is alapítottak Indiai Kommunista Párt néven. Az elmúlt években a szervezet aktivistái kiterjesztették működési területüket Andhra Pradesh és Chhattisgarh szövetségi államok területére is. A naxalisták jelentik India stabilitása számára a legnagyobb veszélyt. A miniszterelnök elrendelte több mint 20.000 katona, rendőr, csendőr, határőr és titkosszolgálati munkatárs bevonásával egy Naxal-ellenes csoport létrehozását. - via

1 Tovább

Zindagi Se

A trailer után végre van valami (legalább egy) ok, amiért a Raaz 3 nézhető lesz. Vagyis hallgatható. Mert a filmzenék többségben, még ha kopizva is vannak csudijól szólnak. És ez (is) fontos ugye, mert ez bw.

Míg az Esha Gupta & Emraan Hashmi páratlan párosról a Jannat 2 jut eszembe elsőre. Hmm. Szép emlékek azért, szóval, de még nem vett meg magának a film. Annyira nem.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.13.
2014.05.01.
2013.10.24.
2013.04.06.

Utolsó kommentek