Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

O Crazy Minnal Andreaaaaa

Azt mondták igyunk sokat, még annál is többet. Meg, hogy fontos a megfelelő folyadékbevitel. De remélem azért nem leszek rosszul, mert ezt látva-hallgatva három percen keresztül úgy tátva maradt a szám, hogy abba teljesen kiszáradtam. Szóval ti figyeljetek jobban, magatokra, és hörpintsetek, gurítsatok előtte, mert közbe már nem lesz rá lehetőség. Nem is elsősorban Andrea Jeremiah az oka, vagy a hangja, vagy a dal. Hanem úgy az egész mindhárom ánblok miatt, következményeképpen juthattok el olyan sorsra, mint ahogy én.

A szépséges dél-indiai (?) énekesnő, aki hírek szerint Anirudh Ravichanderrel is kavart, összeszűrte amit össze szoktak ilyenkor, most az egyik kollywoodi, tamil nyelvű mozi, a Naduvula Konjam Pakkatha Kaanom egyik dalát, az O Crazy Minnalt adja elő.

Legalább egy éves a videó, ilyen howtomakeit cucc szerűség, de ez mit sem von le az érdemeiből. Szenzációs. Mosolyméreg egyszerűen meg szeretetdús, meg hangulatbomba. Meg nem is mondom már tovább. Kitaláltátok, kitalálhattátok, tiétek is a színpad. Én megzabálnám, annyira zabálnivaló. 

0 Tovább

Maryan Mashup Teaser

Ha a bw mashup már nem nagyon mozgatja meg az olvasótábor nagyérdemű közönség fantáziáját, akkor itt és most, van valami egészen más cucc, mégpedig egy kollywoodihoz készített, tamil nyelvű filmzenékből való zenemaszalázás.

A film nem más, mint az év egyik legjobban várt dél-indiai filmje, a Maryan (ma vetítették először), amihez a zenéket AR Rahman szerezte. És ezekből legózik össze egy mesápra valót a jól ismert Kiran Kamath dj-énk. Aki az utóbbi időben eléggé adós maradt a jóval a jóból. Nem is igen nagyon jött össze neki semmi, már leírtuk, hogy kifulladt, ennyi volt, nem több.

De akkor feljött a nap, és mára virradóra reggel azzal keltünk, ébredtünk, hogy megszólalt a fülbe a Maryanhoz legyártott legújabb ilyen próbálkozása, annak a is az előelőzetese. Ami minden nem létező várakozásunkat (ha lett volna) felülmúlta, és tényleg azt picsogtuk el a végére érve: így kell ezt, ez fasza volt, hol a többi, hol?

Első fülre ez nagyon epik, persze az alap a forrásnyag sem csúnya. Egyrészről nagyon várom a teljes, a végleges verziót, másrészt rohadtul parázok azon, hogy nem fog klappolni majd. Inkább meg se hallgatom azt. Maradok ennél, leragadok itt, annyira bwáááh, áfriká. Kurvajó na, csak ki mondtam végre. Az bizony. 

0 Tovább

Violin

Régen minden jobb volt. Na ja. Nyárzenékből is több jutott, bwban főként. Most meg idén szenvednem kell, ha egy listát akarok írni ezekről. Nem is tudok, az a helyzet. Még szerencse, hogy ott nem minden indiai film bw film, hanem indulnak mások is. Készítenek más régiókban, más nyelven más mozikat. Nem rétestésztázom túl, a lényeg, hogy az egyik legkedvencebb nyári slágerem bizony egy ilyen, egy telugu nyelvű tollywoodi alkotásból való. Ami nem új, volt róla poszt már. De fussunk neki újra, megérdelmi. A film címe az Iddarammayilatho, a számé meg egyszerűen csak annyi, hogy Violin. Ami azt jelenti, hogy pontosan azt. Hegedűcunamikontent minden mennyiségben egy dalba költve. Nem is emlékszem mikor szólt utoljára ilyen jól ez a hangszer egy bw vagy nem bw muzsikában. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy most a premier után nem sokkal a dal mellé betét is van, azt is megkaptuk, bár teszem hozzá nem ultragiga felbontásban, így kattintás csak elvakultaknak, akik olyanok, mint én. És akkor most együtt, mindenki: "girl gundello chotistha..." Imádom.    

0 Tovább

Kaadhal Ennulle

Határozottan be kell zsákolnom, burkolnom egy ilyen Neram soundtracket. Legyen is az bármilyen nyelven. Azért mondom, hogy bármilyenen, mert készült malayalam és tamil korong is hozzá külön-külön. A délelőtt posztolt Pistah pl. kivétel, az csak egyféleképpen szól, de ez a mostani, a Kaadhal Ennulle mindkettőn elérhető, és meghallgatható. Ezen a ponton túl már tényleg csak azon érdemes és lehet rollerezni, rúgozni, hogy melyiken szól szebben, jobban. Vagy nem. Felesleges. Ez most a tamilféle, de a másikon, a malayalam nyelven is legalább ugyanennyire pacekul patentosan muzsikál. De hol is kezdtem? Ja igen, hogy kell az az ost. KELL. Itt se vagyok. Ti azonban ne siessetek annyira, maradjatok, érdemes megfülelni. 

0 Tovább

Endrendrum Punnagai trailer

Most mi történt Indiával? Egyre-másra csinálja a jobbnál-szebb előzeteseket. Ugye ott volt a Mariyan, már attól is lehidaltunk, aztán jött a D-Day, amit azóta se felejtünk, most meg az Endrendum Punnagai kapott olyan egypercest - a három órájából, hogy öröm nézni. FUN. Az egészben pedig az a legszebb, hogy teljesen véletlenül pattant elém, és az égvilágon semmit nem tudok róla. Na jó ez hazugság, mert ebből kiderül, hogy tamil nyelvű mozi lesz, meg az is, hogy ki rendezi, kik a színészek, a zenét ki szerzi, de a történetről sok minden nem derül ki. Bár tudjátok mit, nem is érdekel. Mert ha a romkom, a bromance és Kollywood összetalálkozik, akkor nekem ott bérelt helyem van. Tipikus nyárimozi, és én imádom az ilyet.       

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek