Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Who’s the hottest girl in the world?

Kareena Kapoor a legszexibb ázsiai nő a világon. Legalábbis az Eastern Eye újság online SNS (social network services) által végzett felméréséből, közvélemény-kutatásából ez derül ki. A Ra One és a Bodyguard sikerfilmek színésznője, akit már viaszba öntöttek, halhatatlanná vált, és aki jövőre mondja ki az igent Saif Ali Khannak a tavalyi nyertest, Katrina Kaifot előzte meg, bár csupán egy százalékkal. Őket a listán - amin filmsztárokon kívül még popsztárok, Tv személyiségek, modellek is vannak a világ minden tájáról - Priyanka Chopra és Bipasha Basu követik, akik ugyancsak indiai színésznők. De szembeszökő, hogy a top10-nek több mint a fele bw színészekből áll, és ez az arány a húszas mezőnyben sem változik, csökken nagyot. Az előző évhez képest egyébként új bw beauty nevek is felkerültek a listára, mint Jacqueline Fernandez, Nargis Fakhri és Sonakshi Sinha személyében, nem hiába, nem érdemtelenül - tesszük hozzá. Végül itt a nyertesről egy kép, need we say more?

0 Tovább

A Pitbull akcióban

A nemzetközi rapper Amando Christian Pérez, ismertebb nevén Pitbull lehet bw következő importcikke. Az "énekes" a tervek szerint decemberben utazik majd el Indiába, ahol az önpromon kívül még - bizonyos - hindi nyelvtudását is szeretné bővíteni, mert van neki ilyen heppje úgy hírlik. De nagy valószínűséggel azért egy jövőbeni közös filmezésről, dalról, mint item song szereplésről is szó eshet majd az ott tartozkódása során. Erre készülnek legalábbis a szervezők, akik már előre összegyűjtöttek pár csak neki, special edition ajánlatot a szereplési lehetőségekről bw filmekben. Természetesen nem 1 kiló kenyér árösszegének fejében, hiszen azt nyilatkozták bármit képesek megadni érte. Akon sikere után ez nem is csoda.

A Pitbull várhatóan helyi látnivalókat is felkeres, miközben koncerteket ad Noidan, Mumbaiban és Puneban. Érkezésével kapcsolatban máris nap mint nap új dolgok, részletek derülnek ki. Hol arról cikkeznek, hogy milyen indiai zászlós, pávás, feliratos meg mit tudom én ruhát fog kapni és viselni, hol pedig arról, hogy milyen mesterszakácsok fognak gondoskodni arról, hogy közelebbről is megismerje jól indiai konyháját. A minap az is kiderült már, hogy Katrina Kaif nagy rajongója a rappernek, és ő nagyon szeretne találkozni vele. Nyilván meg lesz rá a lehetősége, nem csak neki, hanem Srk fiának, Salman Khan unokakaöccsének is, akik szintén odáig meg visszáig vannak tőle. Én nem. A pali azért nem egy Akon szint, de ha már idáig eljutott, akkor remélem valami normális zenét tud lerakni a bw piacra, ahogy azt elődje tette, nagyon megmutatta mindenkinek.

0 Tovább

India's sexiest dad

Az indiai OK! magazin 2007 óta minden év novemberében egy hírességet, egy híres apukát választ ki, akiből aztán indiai legszexisebb apja (dilf) lesz. Korábban Akshay Kumar, Arjun Rampal, Hrithik Roshan és Shah Rukh Khan voltak a cím büszke tulajdonosai. Nos 2011-ben Farhan Akhtar csatlakozik jól hozzájuk. Ehhez az illusztris társasághoz, a klubhoz, amihez Farhan szerint jó tartozni, s annak a részese lenni.

A lap szerkesztőjének elmondása szerint elég egyértelmű volt a választás, mivel Farhan az életben többszereplős játékos. Négy az egyben énekes, színész, filmrendező, ifjúsági ikon, aki már csak erre való tekintettel apának se lehet rossz. Vagy lehet, talán abban a legjobb?

A multikulti csillag az exkluzív interjúban, amit vele készítettek ebből az alkalomból, mesél többek között a szüleiről, arról, hogy milyen is annak lenni. Vagy hogy a lányai mennyire megörököltek tőle dolgokat, pl a számok iránti gyűlöletét vagy a lovak iránti szeretetét. Szumma, FA jó választás volt! Végezetül pedig itt a borító, ami nagyon elegáns, stílusos, pöpec.

0 Tovább

What's your name?

A tények már mindenki előtt ismertek. November 16-án látta meg a napvilágot Aishwarya Rai és Abhishek Bachchan első közös gyermeke. Aki lány lett. Egy egészséges, csodálatos és édes kis hölgy, ahogy az apja nevezi. Pontosan így, mert máshogyan jelen pillanatban nem igen tudja. Ugyanis a babának nincsen neve, még nincsen. Ezért a színész most arra kéri twitteren keresztül az embereket, a követőit, hogy ajánljanak neki, nekik, a gyereknek, valami olyat, ami A-val kezdődik. Még szerencse, hogy a kezdőbetű legalább megvan. AB-nek persze többet se kellett mondania, az ötletek jöttek és jöttek: Avanthika, Arya, Avisha, Aradhna, aaaaa. Arra speciel nem tudom mennyi esély van, hogy ezek közül bármelyik is legyen A név.

0 Tovább

Cruise meg a hindi, titkozatos sms, Don 2 gondok

  • Tom Cruise írni hindi! Legalább is a filmsztár hivatalos twitter oldalán már van egy ilyen rövid poszt, tessék csak nézni, nem hazudok. Ami először eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy nem sok helyen látni ugyanezt, pedig feltételezem nem ő az első, aki kap hindi nyelven íródott üzenetet éppen az egyik indiai követőjétől, rajongójától. Ő azonban mégis válaszolt. Megpróbált. Szép gesztus. Lolozni nem ér rajta, bármennyire is jokert csalt az indiai követőinek orcájára, kapta az RTket, vagy 100-at, annál is többet. A dolognak a vicces részét egyébként az adja, amire utaltam, hogy nem lett tökéletes nyelvtanilag az üzenet, hogyan is lehetne persze. Sanszos, hogy tom a google fordítót is igénybe vehette akkor, amikor ezt a tettet végrehajtotta, mindez azonban próbálkozásának súlya mellett eltörpül. Még ebben a tweetben említi Anil Kapoort is, aki szerinte "szikla"lesz majd az MI 4-ben. Ami igen pont arra utal, amire, hogy az/egy indiai színész is szerepelni fog ebben a következő részben és az milyen jó már. Végezetül még esély van arra is, hogy az MI 4 egykét jelenetét Indiában veszik fel, ahova a sztár nemsokára el is látogat majd.
  • Napok óta bugos a web attól, hogy mi történt, történhetett azon a bizonyos Hello! Hall of Fame Awards estén Sonam Kapoor és Shah Rukh Khan között? Az esetről nevezzük így, video is készült, miért ne lenne, amit látva annyi biztos, hogy miután Sonam smsét megírta (azt jól telesírta?), Srk ott termett előtte hirtelen. Majd a színésznő a sztár fülébe súgott valamit, amitől annak feje megváltozott, s aminek következtében együtt hagyták el a termet, most, akkor. A többi meg rejtély, csupa izgalom, és bulwár hőfokon. Hát de ezek az izgalomhegyek, most komolyan!
  • A király visszatérne, ha hagynák. De nem hagyják. Nevezetesen az a Nariman Films, ami producelte az eredeti 1970-es Dont. Mert szerintük a most karácsonykor debütáló Don 2 szerzői jogokat sért. Abban, hogy engedélyt ők csak az első részre adtak (azt vettek), a folytatásra viszont nem, ami meg már el is készült. Úgy fest a dolog perpill, hogy a jogok csak a remakre érvényesek, 2009-ig éltek múlt időben, amiket azóta senki se újított meg vagy törekedett annak meghosszabbítására. Szerintem ez most két okból is különös. Egy. Nem tegnapelőtt lett hivatalos a folytatás, tehát akkor amikor ez kipattant a fejből, akkor hogy hogy nem gondoltak erre azon az oldalon? (még akkor is ha Indiáról van szó). A másik. Az NF is hol volt azóta, egy zsákban éltek vagy mi, hogy csak most, a bemutató előtt egy hónappal kezdenek el rajta táncolni? E mellett a vita tárgya még, - az előbbiekből is kifolyólag -  a cím esete, de ez olyan mint a tyúk meg a tojás, mert ha a film folytatása rizikós, akkor annak a címe is az, nyilván.
0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek