Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aashiyan

1 szó van erre csak. Zseniális. 

0 Tovább

Barfi! poszter

Az ősz legjobban várt filmjéhez nem csak a zenék futottak be a minap, hanem ez a poszter is. Vélemény? Legközelebb azért jobbat, ha lehet. Bár a(z ilyen jó) zenék mellett elnézzük neki. 

0 Tovább

Fuúj!

0 Tovább

Main Kya Karoon

Imádom Paul Nikhil George hangját. Imádom a színészek közti kémiát. Imádom Ranbir Kapoort - a játékáért. Imádom Ileana D' Cruzt - a szépségéért. Imádom Pritamot, hogy azért meg is tud lepni olykor-olykor. És imádom az egészet-egyészben, úgy ahogy van.

Nem is meglepetés, a Barfi! az ősz legleglegcentivágósabb filmje. Egyszerűen nem tudok úgy elmenni mellette, hogy ne dobjak rá egy szmájlit. Miközbe erőltetettségnek, hatásvádászságnak, modorosságnak színét-szagát nem találom meg benne.

Ja és imádom. Egyébként meg tökre ez jut eszembre róla. Sok is a közös bennük, ha nézed-hallgatod, de az egyik legnagyobb, hogy mindketten nagyon nagyot és jól szólnak. 

0 Tovább

Ala Barfi!

Ezt még. India Ameliejenek címadó dala legalább van annyira telitalálat, mint az a trailer volt.  Ja és Pritam csinálta, heh. Belőle ki nem néztem volna. Nem év, legzene, viszont filmbe paszolos, elképzelem ahogy és amint meg amikor az történik. Magyarán forognak a kerekek miatta, és jó is ez. Rendben is van. Több mint korrekt.   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek