Az esküvős moziknál csak az esküvők jobbak. Azok, amiket tényleg a sors, az élet írja. Based on true story. Hiszen az annyira más, mint ami a képkockákon van. Sokszor szegényebb, igazabb, valótlanabb, előre megrendezettebb, szerelemvezéreltebb. Meg még akár pompásabb és sztárgazdagabb is. Na ez utóbbiból, kettőből biztos nem volt hiány Ahana Deol és Vaibhav Vohra napokban megtartott esküvőjén.

Ahol egyrészt a pénzt nem sajnálták, nyilván, másrészt meg bw színe (azért a java nem) tiszteletét tette ott. Többek között Sonam, Sonakshi Sinha, a Bachchan fam, Ranveer Singh, Deepika is megjelent, valamint Shahrukh is, aki sérülése ellenére is ott tudott lenni.

És ami a legszebb az egészben, hogy erről az egész extravaganzáról még videó is készült. Megörökítették, hogy lássuk, vagy talán hogy irigykedjünk egy csöppet. Az is vagyok jelenleg, ti is legyetek azok. Nézzétek. Ámuljatok, bámuljatok.

Miközben, a videót látva, én meg még elhatározom, hogy ha egyszer Indiába vezet az utam, akkor az ország, a mozi felfedezés után látnom kell egy ilyet is. Közelről. Közelebbről. Részt kell vennem benne, persze csak nézőként, de az is élmény lehet. Mekkora. De még mekkora. Éljen is az ifjú pár.