Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor Sallu bedobja a törülközőt, jön Aamir

Ha valami színészérdekelt, rokon tart esküvőt akármikor az életben, akkor biztosan megáll az élet meg az idő bwban. Fakt.

Így volt ez most, Arpita Khan esküvőjén is. Mert aki csak tehette, vagy meghívták nem maradt le erről az eventről. Hydebarad pedig pár napig hírességek mekkája lett.

Akik aztán nem csak puszta jelenlétükkel emelték az esküvő est színvonalát, hanem kivették a részüket. Az alábbi videó pl azt rögzítette, amikor Salman Khan már nem bírja cérnával, jön Aamir Khan és a Jumme Ki Raatra, amit Mika szingel, annyit táncol, és olyat, amit tőle még soha se de nem láthattunk. 

Mi szóltunk. De reméljük lesz ez több is.

 

0 Tovább

Rani weeds Aditya

Csak hogy idén sem maradjunk színészházasság nélkül. Mert a hírek arról szólnak, hogy Olaszországban, két nappal ezelőtt Aditya Chopra feleségül vette Rani Mukherjit. Amiről jóformán senki se tudott semmit. De így akarták, és ez így a jó meg a szép. titkos esküvő > nyilvános esküvő. Nyilván Shaadi mubarak nekik, nagyonnagyon, és örülünk is. És azért bízunk bennek, hogy az örökkön örökké tényleg eltart majd örökkön és örökké. Itt meg a hivatalos közlemény, amit kiadtak, hogy mégis tudjon róla a világ:

We are happy to announce that Mr. Aditya Chopra and Ms. Rani Mukerji got married last night on 21st April in Italy. The wedding was a very small intimate affair with very close family and friends.

0 Tovább

Ahaana weds Vaibhav

Az esküvős moziknál csak az esküvők jobbak. Azok, amiket tényleg a sors, az élet írja. Based on true story. Hiszen az annyira más, mint ami a képkockákon van. Sokszor szegényebb, igazabb, valótlanabb, előre megrendezettebb, szerelemvezéreltebb. Meg még akár pompásabb és sztárgazdagabb is. Na ez utóbbiból, kettőből biztos nem volt hiány Ahana Deol és Vaibhav Vohra napokban megtartott esküvőjén.

Ahol egyrészt a pénzt nem sajnálták, nyilván, másrészt meg bw színe (azért a java nem) tiszteletét tette ott. Többek között Sonam, Sonakshi Sinha, a Bachchan fam, Ranveer Singh, Deepika is megjelent, valamint Shahrukh is, aki sérülése ellenére is ott tudott lenni.

És ami a legszebb az egészben, hogy erről az egész extravaganzáról még videó is készült. Megörökítették, hogy lássuk, vagy talán hogy irigykedjünk egy csöppet. Az is vagyok jelenleg, ti is legyetek azok. Nézzétek. Ámuljatok, bámuljatok.

Miközben, a videót látva, én meg még elhatározom, hogy ha egyszer Indiába vezet az utam, akkor az ország, a mozi felfedezés után látnom kell egy ilyet is. Közelről. Közelebbről. Részt kell vennem benne, persze csak nézőként, de az is élmény lehet. Mekkora. De még mekkora. Éljen is az ifjú pár.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek