El tudom én ezt képzelni rádióban? El. És el tudom képzelni egy zenetévén? El. Az egyik kedvenc, meg a legszebb bw színésznőnk a jelek és a mellékelt ábra szerint tehát megcsinálta. Nem elég, hogy énekel, saját dala van, közreműködik is másutt, most még klippel is beköszönt. Ami nélkül ugye nem énekes az énekes a mai világban. Az más kérdés, hogy ezzel az anyaggal Pri meddig viszi. Mert magyar csatornán azért meglepődnék, ha feltűnne valamikor, de persze ez is, mint minden a felfutásról, a fogadtatásról, felkarolásról szól, arról, hogy mennyire tetszik a népnek, esziisza reggel-délben-este, seringeli, lájkolja, hogy aztán az egész világ jól megismerje milyen is ez.

Szummázva jó. Elsőre legalábbis hozta a szintet. Megugrásról azért közel sem beszélhetünk. És most nem is az érdekel, hogy van benne elég indiafaktor, mert ha ez kéne nyugatnak, akkor Shreya Ghoshalt kéne tolni, meg az összes bw női és férfi plébekénekest, aki tényleg ért ehhez, azonban az igazság az, hogy ez nem Indiának készült (hiába mondja Pri így meg úgy). Érezzük, látjuk, izé halljuk. Persze van itt tánc, desi elemek, amit valami ürge kitalált, koreografált, miközbe életébe egy bw filmet nem látott, taps. Ettől eltekintve, meg egy riksától, viszont ez egy 90% natur, bio meg milyen nyugatorientált 1tucat termék lett, amire azért lehet emlékezni, ha nagyon akarsz. De nem feltétlenül tudsz, annyira nem lóg ki a tömegből.

Színes, Priyanka szép, szem és fülbarát, zenetévé-kompatibilis, igazából soha rosszabbat, ha lehet. És én drukkolok a legjobban, hogy legyen sikeres, sokat és sokszor letöltött, watchingolt, mert a sok meló után azért meg is érdemli Pri. Aztán legközelebb már remélem új zeneanyaggal is jelentkezik, mert folytatni kell. Egy dal nem dal.