Priyanka Chopra énekli ezt. Én meg elhiszem neki. Na de átérezni, az már egy másik dolog, és újabb szint. Nem mondom, hogy jó úton jár, és lehet még belőle valaki a zenepiacon, de kövezzetek: ez most begyere. Igazi, tipikus nyári sláger. Pedig tudjátok, nem kimondottan rajongok PeeCee ebbéli munkásságáért. Túl sok hitem, reményem nincs is benne, felé, és ettől se lesznek álmatlan éjszakáim, mert ezt hallgatom közbe és annyira jó. Azért nem-nem, az auto-tune még mindig megeszi reggelire-ebédre-vacsorára a hangját, Pitbull meg Pitbull, szeretik, az emberek komálják (még Indiába is, lásd legutóbbi fellépését az IPL-en), én viszont inkább megadom magam. De oké, az biztos, hogy a pali nagyon tud valamit, vagy csak a semmit eladni. Tanulnom kéne tőle, leckéket venni.

Bár ha azt kell nézni, ki ő, mit ért el eddig, hányan ismerik, és most Priyanka az elsős, a kezdő énekes  máris vele együtt dolgozhatott, akkor azért az durva. Nem a számára, Pri számára. A hindi rész egyébként a dalban igen jó lett.

Szumma, tetszetős. Az In My Cityhez képest ezt javulásnak tekintem, slágeresebb alapanyag, amihez klip is jön ki hamarosan. Viszont, az Eraseben, ami attól eltekintve, hogy nem az ő dala volt, talán a legjobb még mindig tőle, hogy ott hallani is lehet, őt, a hangját, amilyennek ismerjük csak a filmekből például. De haladás van. Jó jel. A következő? Jöhet.