Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Engadi Porandha

Szeretem azt, ami déli. Szeretem azt, amit Anirudh csinál. De azt nem, aki ehhez a dalbetéthez a koreográfiát feltalálta. Inkább ne tette volna.

És igen, ritka, de teljesen egyet kell, hogy értsek azokkal, akik szerint ez most mellé meg félrement ilyen szempontból nézve. Ami aztán úgy ahogy van, haza is vág az élményből, és lehúzza minden összetevőjét, ami jó is benne, meg elveszi a kedvem tőle.

Leginkább kémiátlan, unalmas az egész táncrésze a csomagnak, sehogy se akar működni, nem élvezetes, mintha a tisztelt koreográfus nem igazán kapta volna el a fonalat, a dalt, a lényegét, ezért pedig nagy kár volt.   

Mert ilyenkor aztán hiába pazar a színkavalkád, furi a helyszín, vagy kiváló a muzsika, még annál is szebb Priya Anand, mert ez nem énekli ki a sajtot a szánkból, ez kevés ahhoz, hogy elfeledtesse azt, ami ott történik mozdulatügyileg. Inkább hallgatom, mintsem nézzem tovább. 

0 Tovább

Ayushmann: O Heeriye

Az egy dolog, hogy Ayushman Khurrananak új dala van. De én erről miért nem tudtam eddig? Még egyszer megkérdezem, lassan, viktorosan, érthetően: MIÉRT NEM TUDTAM EDDIG?

Főleg azok után, hogy a Pani Da Rangot tavaly az év legjobb filmzenéjének tartottuk és kiáltottuk ki, kürtöltük magyarvilággá. Majd pedig idén a Nautanki Saalahoz szerzett Saadi Gallit is imádtuk tőle, a maga módján.

Szóval legalább egy levél, egy figyelmeztetés jól jött volna, felkészülni rá, hogy lesz ez az új dala. Ami az O Heeriye címet viseli, és a YRF 'zenei szakosztály' közreműködésével jöhetett létre. Mitöbb klipet is kapott még, ahol az énekes-színész-showman hölgytársával Rochak Kohlival (Mere Dad Ki Marutiból lehet ismerős) szerepel.

Az O Heeriye tehát az előző dalokkal ellentétben nem filmzene. És talán nem is első fülszerelem darab mindközül. De az vitathatatlan, hogy van egy különcsége, bája, varázsa, ami azért csak megkaparint magának. Szumma. Kicsit alt, kicsit termékelhelyezés, de nagyon rövid. Születésnapi himnusznak viszont pont tökéletes. Boldogat Ayushmann, boldogabbat.     

0 Tovább

Magajaathi

Idén is veszteséges lett a Sziget. Komolyan fogadni kéne rá legközelebb, mert minden évben ez megy. Talán az is benne van, sanszos, hogy szar volt a felhozatal, legalábbis ami a mostanit illette. Na de csak azért mondom, mert éppen ezt olvastam, amikor a lejátszó átváltott eme daldarabra, amiről per pillanat fogalmam sincs, hogy hova és honnan való, csak jött, látott, dallamtapadott. Így tanítják, és így kell ezt. Mindjárt zártam is és fejeztem be minden olvasnivalót, hagytam ott ahol, mert erre a kezeket fel fel és fel kell tenni (szigetgyanús jelölt a jövőre nézve haha). Plébekelni rá, táncolni mintha te lennél Hirtihik vagy nem lenne holnap. Igazából pedig olyan rossz, hogy már jó. Zárjuk is le a hetet vele. Felejtsünk, újratervezzünk, dansz. What the...

0 Tovább

O Crazy Minnal Andreaaaaa

Azt mondták igyunk sokat, még annál is többet. Meg, hogy fontos a megfelelő folyadékbevitel. De remélem azért nem leszek rosszul, mert ezt látva-hallgatva három percen keresztül úgy tátva maradt a szám, hogy abba teljesen kiszáradtam. Szóval ti figyeljetek jobban, magatokra, és hörpintsetek, gurítsatok előtte, mert közbe már nem lesz rá lehetőség. Nem is elsősorban Andrea Jeremiah az oka, vagy a hangja, vagy a dal. Hanem úgy az egész mindhárom ánblok miatt, következményeképpen juthattok el olyan sorsra, mint ahogy én.

A szépséges dél-indiai (?) énekesnő, aki hírek szerint Anirudh Ravichanderrel is kavart, összeszűrte amit össze szoktak ilyenkor, most az egyik kollywoodi, tamil nyelvű mozi, a Naduvula Konjam Pakkatha Kaanom egyik dalát, az O Crazy Minnalt adja elő.

Legalább egy éves a videó, ilyen howtomakeit cucc szerűség, de ez mit sem von le az érdemeiből. Szenzációs. Mosolyméreg egyszerűen meg szeretetdús, meg hangulatbomba. Meg nem is mondom már tovább. Kitaláltátok, kitalálhattátok, tiétek is a színpad. Én megzabálnám, annyira zabálnivaló. 

0 Tovább

Johny Mone Johny

Az egész sztori ott és úgy kezdődik, hogy pókember fut a nők és az alacsonyan szálló magassarkúk elől, majd beugrik batman mellé a lamboba. A többit pedig ha akarnátok, szeretnétek, se tudnátok kitalálni. Mert mindez NY-ban történik meg egy malayalam filmben, a címe ABCD. Szóval Johny Mone Johny dalbetétre felkészülni most, 1, 2, rajt. Szoripáppá...Ja és mit mond Batman Robinnak, mielőtt beszállnak a batmobilba? 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek