Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Priyanka Chopra - Exotic ft. Pitbull

Vicces, de Priyanka jobban néz ki mint maga a klip és még baromira igaza is van, amikor azt mondja, hogy ő "hotter than tropics". Ergó végre van valaki, énekes, aki nem hazudik, az igazságot énekli meg. Mert, ha ezek utána kéne dönteni, hogy PeeCee vs trópusok, akkor habozás nélkül az előbbit választanám. Még akkor is, ha jönnek majd néhányan, akik elpicsogják, hogy ő kint az utcán öt perc alatt tíz jobb nőt lát meg talál magának. Izé, sok szerencsét.  

Egyébként előrehozott tgifet tartunk, yolonap van ma, nem csokinap. Mert holnaptól ennek a számnak a fülekben, a hangfalakban, a táncparketten a helye, így hogy már klip is landolt hozzá a nyár derekán. Persze valamennyire elkéstünk ezzel, hiszen worldwide nagyon népszerű az Exotic, konstans trendigel már most, vagy az előtt, mielőtt még ez a Priyankaviuzálorgia-csomag délután napvilágot látott volna. Húha, akkor mi lesz ezután? 

Sokat azért nem kell várni tőle, persze. De bugyuta szöveg-autotunemix kombó ide, picit olcsó klip oda (ezek ketten együtt anyám), akkor is tartom, hogy ez egy korrekt, tipikus nyárisláger. Az meg hogy, Priyankat így látni fura, tudvalevő honnan jött (nyilván nem ennyire prűdnemzet ez), azért nem is olyan fura. Mert na, mégse állhatott úgy oda, egy nagykabátban, mackóban, miközben ezeket a sorokat énekli. Meg aki ennyire gyönyörű (a medencés snittek csak azért születtek meg, hogy később csomó gif legyen belőle), annak miértne. 

Ja és lehet, hogy Pitbullnak több szövege, mint ahogy azt a kommentelők megjegyezték, de Priyankát többet látni. Na ki a jobb?    

Mumbai-Cuba let's go...

0 Tovább

I'm feeling so EXOTIC

Priyanka Chopra énekli ezt. Én meg elhiszem neki. Na de átérezni, az már egy másik dolog, és újabb szint. Nem mondom, hogy jó úton jár, és lehet még belőle valaki a zenepiacon, de kövezzetek: ez most begyere. Igazi, tipikus nyári sláger. Pedig tudjátok, nem kimondottan rajongok PeeCee ebbéli munkásságáért. Túl sok hitem, reményem nincs is benne, felé, és ettől se lesznek álmatlan éjszakáim, mert ezt hallgatom közbe és annyira jó. Azért nem-nem, az auto-tune még mindig megeszi reggelire-ebédre-vacsorára a hangját, Pitbull meg Pitbull, szeretik, az emberek komálják (még Indiába is, lásd legutóbbi fellépését az IPL-en), én viszont inkább megadom magam. De oké, az biztos, hogy a pali nagyon tud valamit, vagy csak a semmit eladni. Tanulnom kéne tőle, leckéket venni.

Bár ha azt kell nézni, ki ő, mit ért el eddig, hányan ismerik, és most Priyanka az elsős, a kezdő énekes  máris vele együtt dolgozhatott, akkor azért az durva. Nem a számára, Pri számára. A hindi rész egyébként a dalban igen jó lett.

Szumma, tetszetős. Az In My Cityhez képest ezt javulásnak tekintem, slágeresebb alapanyag, amihez klip is jön ki hamarosan. Viszont, az Eraseben, ami attól eltekintve, hogy nem az ő dala volt, talán a legjobb még mindig tőle, hogy ott hallani is lehet, őt, a hangját, amilyennek ismerjük csak a filmekből például. De haladás van. Jó jel. A következő? Jöhet.     

0 Tovább

Exotic-tac

Csak úgy kíváncsiság képpen megnéztem, hogy most ebben a másodpercben kicsit több mint 4 millió letöltésnél tart a youtube-on Priyanka Chopra első klipje az In My City, ami nem szégyen, vagy kínos eredmény, de azért sikernek erős, míg fantasztikus kezdésnek se szokták az ilyet nevén nevezni. Pláne úgy, hogy nem ismerjük a számok hátterét, azaz, hogy ebből vajon mennyi az amúgy is indiai odalátogató/hallgató, meg hát a törzsgyökes PC fanok is mennyivel és mennyiben járultak hozzá ehhez. Mindezt csak azért emelem ki, mert a korábban indiai modell - majd bw színésznő újabban énekesnőként nemzetközi karrierrel, meg arról álmodik, és hiába az autotune, a híres brand a segge alatt, meg a featcelebek (william) szentháromság nekem ez egyelőre irtó kevés. Bár visszagondolva nem is nagyon hittem benne, hogy majd kitör és sikerül neki esetleg. Persze nem lett belőle Funfunfun 2.0, ami pozítiv, és mellette szól, hogy nagyon az elején van még, ha úgy tetszik a felszínt nyaldossa, innen pedig még vezethet az út felfelé is. /Khm, lefelé úgyszintén.

De Pc nem áll le. Folytatja tovább. Még kevesebb ruhával, meg egy Pitbullal az oldalán új dallal jelentkezik a téli nyárban. Pontosabban július első napján. A címe Exotic lesz és a klipet is forgatják már hozzá. Így, ahogy az ezen a képen látható meg úgy, ahogy a többin. Talán jó lesz, nem, talán, nem? 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek