Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Punjabiyaan Di Battery

Fektessük le, hogy már a címheztartás végett se énekelhetné akárki a következő Mere Did Ka Maruti filmzenét, és akkor a dalt még nem is hallottuk. A jelszó ezek után nem is lehet más, mint Be Punjabi, hajráhajrá. A mikrofonok mögött a Mika Singh és Yo Yo Honey Singh duó. Akik ketten, együtt dalolásznak, szövegelnek tehát, egy hamarosan érkező bw moziban, ó igen. Jó is az, a dalbetétben meg ott vannak az eddig sehol máshol soha nem látott új bw színészarcok. De azért a véleményem még nem változott meg hirtelen, előbb nézek meg egy AkaashVanit, mint ezt.         

0 Tovább

Mere Dad Ki Maruti trailer

Felvezettük, előzmények itt.  

A fiú tehát elveszíti apja Marutiját. Örök hiba. Nem kellett volna. Most keresheti egy egész filmen keresztül.

Háát. Nem tűnik túl izgalmasnak, már a poszternél sem gondoltuk rá komolyan, hogy komolyan jó lehet. Bár ennek ellenére a fiatal színészek is megérdemelnek egy esélyt, meg Y-Films, meg az apuka jó színész, meg Yo-Yo Honey is itt van, meg aztán nincs kizáva, hogy vicces is legyen. Szóval, várom azokat a zenéket, promo dalbetéteket, aztán ők döntenek majd szépen és jól, hogy lesz ebből valami több vagy sem.    

0 Tovább

Mere Dad Ki Maruti poszter

Az MDKM Ashima Chibber rendezői debütje lesz, egy YRF film, szóval a háttér miatt nem kell majd különösen aggódnia. Mitöbb, már színészt is kerítetek a filmjéhez, mégpedig Saqib Salimot, aki szerepelt már korábban (és először, debütált) egy Y-filmben. Most pedig itt találta magát, felkarolták, látjuk még a jövőben hello.

Heroine még nincs, de sztoriról akad információnk. Ha bwon belül mozgok akkor picit Ferrari Ki Sawaari dejavum van, különben meg Meglógtam a Ferrarival némi túlzással persze, csak itt a Marutival teszi ezt a főhős. A nagy hős szerelmes, aki le akarja nyűgőzni a kiválasztott lányt apja új ilyen márkájú csodájával. Ezért ellopja tőle, de aztán meg elveszíti a szerecsétlenje. És így lesz ebből az ígéretek szerint egy fergetes komédia. Ha és ha.

A kérdés tényleg az, hogy vajon ez a fajta történetmesélés, és a kocsik filmcselekményekben való központi használata mennyire ragadja meg az indiai nézőket - igazán nagy sztárok nélkül egyelőre. Meglátjuk. Az száz, hogy hypeolni fogják, hiszen ott a Y. Már ilyen előplakátot is terveztek és kiadtak hozzá, mert hogy ők komolyan veszik. Én azonban nem. Már most. Lapozzunk.   

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek